Бон-бон пеят с Камен Донев и на концерт за аутизма


Бон-бон пеят с Камен Донев и на концерт за аутизма

3349

Дечицата от вокална формация Бон-бон ще се изявят на две сериозни сцени този четвъртък, 2 април.

За пореден път те ще се включат в концерт, посветен на децата с аутизъм, след като миналата година на събитието пяха с Поли Генова и ЛаТиДа.

Проявата е за четвърта година. И България отново осветява в синьо знакови сгради като Националната библиотека 2012, Художествената галерия 2013, СУ "Климент Охридски" и крепостта "Царевец" във Велико Търново 2014. Този път кулминацията на вечерта ще бъде светването на президентството в синьо.

Концертът е под патронажа на президентството. Освен президента Плевнелиев, събитието ще уважат и кметът на София г-жа Фандъкова, омбудсманът, министри и други. На една сцена ще се качат: Ники Кънчев, Елена Петрова и Део (като водещи) и някои от най-обичаните музиканти на България: Графа, Любо Киров, Орлин Павлов, Дидо от D2, Камен Воденичаров и Йоана Драгнева.  Малките таланти от Бон-бон ще излязат на сцената на финала, точно преди президентството да светне в син цвят и ще изпълнят световния химн на децата с аутизъм "Син е светът".
 
Същата вечер, но на една друга голяма сцена -  зала 1 на НДК, "Бонбоните" ще пеят и с един от най-големите български артисти. Гениалният Камен Донев за пореден път разчита на малките таланти  за представлението си "Възгледите на един учител за всеобщата просвета". В него група от най-малките представители на формацията - на възраст между 3 и 6 години, ще изпълнят ... китайска песен!  Музиката и текстът ѝ са автентични, а разучаването ѝ е поредното предизвикателство, с което сладурите и ръководителката им Рози Караславова се справят успешно.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Интервю


Б.Т.Р. с нов сингъл Легенда и концерти в София и Варна през май

"Легенда" е последеният сингъл от албума "Невидими стени" на славната рок банда Б.Т.Р.Видеото, припомнящо...

Галерия


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Видео


Албуми


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Пет години след като издадоха успешния и пълен с хитове "10 1/2", Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени...

Най-четени новини


виж всички