Виж кой спечели пропуск за концерта на Анастейша


Виж кой спечели пропуск за концерта на Анастейша

3562

Поредното издание на любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" завърши.

Предложението и този път бе от нашите приятели Loud Concerts, организиращи първия концерт на Анастейша (Anastacia) у нас. Както е известно, американската поп икона ще пее в препълнената зала 1 в НДК от 20.00 ч. на 16 април.

Двама от вас получиха уникалния шанс да спечелят пропуск за събитието. Имената на късметлиите бяха изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Как се нарича последният албум на Анастейша?

Вярното е: "Resurrection".

Честито на: Цветелин Филев (поздрави на именяка!) и Ирена Кралева.

Визитата на Анастейша у нас е част от световното ѝ турне Resurrection Tour 2015. Суперзвездата ще представи пред българската публика хитовете си дотук, както и парчета своя актуален албум "Resurrection", шести в нейната дискография и първа продукция с авторски песни след "Heavy Rotation" (2008). Високо оценен от критиката и почитателите на вокалистката, проектът влезе в Тор 10 на много от европейските чартове, в т.ч. тези на Германия, Италия и Великобритания.

Родената в ЧикагоAnastacia Lyn Newkirk, по-известна само като Анастейша, притежава изразителен дрезгаво звучащ глас, по-често свързван с тъмнокожите ар-ен-би артисти. Именно заради него тя става една от най-известните и любими съвременни поп изпълнителки.

Вокалистката има над 30 милиона продадени албума по целия свят.

"Спечели с MySound.bg" ще продължи скоро.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички