Рекорден интерес към партито на Carl Cox в София


Рекорден интерес към партито на Carl Cox в София

2581

Диджеят на диджеите и абсолютен фаворит на българската публика, чието име повече от десетилетие стои начело на партитата с най-многобройна публика в София и на Cacao Beach - Carl Cox (Карл Кокс), продължава да вдига летвата!

Този път той отбелязва нови рекорди по интерес в социалните мрежи с потвърдили над 10 000 посетители за предстоящото му гостуване в столичния Зимен дворец на спорта на 30 април.

Организаторите от Metropolis обявявиха, че билетите за партито са почти разпродадени, но обещаха, че капацитетът на залата ще отговори на оптималния комфорт за присъстващите. 95% от VIP пропуските също са изкупени.

"Диджеят на диджеите" – така наричат Carl Cox колегите му и журналистите, защото всяко определение като "легендарен", "култов" или "световноизвестен" в неговия случай е подценяващо. Професионален диджей още от юношеските си години, той живее между Австралия и вилата си в Ибиса , като постоянно пътува по цял свят. Винаги в крачка с времето, той е твърд почитател на класиката и противник на консуматорското отношение към правенето и слушането на музика.

"Никога в историята не е имало сцена, която е по-силна като електронната в момента. Тя е по-голяма от рока. Има партита с 200-300 хиляди посетители. Започна абсолютно органично и не се повлия от правителства или исторически промени. Това е мрежа, която опасва целия свят!", казва титанът в едно от най-скорошните си интервюта.

Той идва в София с управляващия директор на неговия лейбъл Intec - Jon Rundell.

Ограничено количество билети - в мрежата на Eventim.bg.

Събитието се организира от "Метрополис" с подкрепата на водка "Флирт" и "Булгартабак".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Интервю


Б.Т.Р. с нов сингъл Легенда и концерти в София и Варна през май

"Легенда" е последеният сингъл от албума "Невидими стени" на славната рок банда Б.Т.Р.Видеото, припомнящо...

Галерия


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Видео


Албуми


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Пет години след като издадоха успешния и пълен с хитове "10 1/2", Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени...

Най-четени новини


виж всички