Анастейша на минерална вода и чайове в София


Анастейша на минерална вода и чайове в София

2498

Анастейша (Anastacia) очаква с нетърпение първата си среща с българската аудитория.

Както MySound.bg нееднократно писа, американската поп дива пристига в София по покана на Loud Concerts за концерт в зала 1 на НДК този четвъртък, 16 април. Началото на шоуто е 20.00 ч., а вратите на залата ще бъдат отворени в 19.00 ч.

Все още има ограничен брой билети за втори балкон, които са на цена от 60 лева и са в продажба в мрежата на Еventim (www.eventim.bg), магазинитe Office 1Superstore, OMV и Picadilly.

Звездата далеч не е капризна по отношение на храната – стига да е здравословна и да е приготвена на пара или задушена. Отдавна е забравила диетите – поради здравословните си проблеми знае, че трябва да поема разнообразни ястия и да не прекалява с нищо. В изискванията и за питиета присъстват основно минералната вода и чаят, а за уюта в гримьорната ѝ ще се погрижат свещите с миризма на ванилия.

Анастейша обеща да вдигне на крака феновете си с песни от последния си албум "Resurrection", както и с любимите хитове на почитателите ѝ.

В залата няма да се допуска внасянето на застрашаващи здравето опасни предмети. Забранено е също така внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видеокамери и други професионални записващи устройства.

Всички фенове под 18 години трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация, която може да бъде свалена от сайта www.loudconcerts.com  или оттук (http://loudconcerts.bg/deklaraciia-za-pridruzhitel-loud-concerts). Тя може да бъде получена и от охраната на зала 1 в НДК. Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа, като няма нужда да бъде нотариално заверен.

Деца до 7-годишна възраст ще влизат на концерта безплатно с придружител, попълнена декларация и без право на седящо място.
 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Интервю


Б.Т.Р. с нов сингъл Легенда и концерти в София и Варна през май

"Легенда" е последеният сингъл от албума "Невидими стени" на славната рок банда Б.Т.Р.Видеото, припомнящо...

Галерия


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Видео


Албуми


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Пет години след като издадоха успешния и пълен с хитове "10 1/2", Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени...

Най-четени новини


виж всички