Графа ще открие нова страница в историята на българската поп музика на 30 септември
Концертът на Eagle-Eye Cherry в София се отменя
September FUN'k Festival обяви първите си големи имена
Миро с втори концерт в зала 1 на НДК – специално коледно издание на 21 декември
Дами канят в царството на фламенкото. Пианистката Миранда Фернандес ще гостува в София със своето трио
Концертът на Hammerhead (BG) се отменя
Международният фестивал за автори изпълнители Sofia Singer Songwriter Fest се подготвя за своето седмо издание
Графа, Tino, Mona, Христина Йосифова–Hrisi, K.Lina, спортната легенда Йордан Йовчев и виртуозният пианист Евгени Генчев също тръгват "Отново на училище с радио N-Joy"
Wrong Fest 2023 започва в София този четвъртък
September FUN'k Festival с първо издание у нас: Всички в Чистилището!
Концерт на She Past Away в София. Новата тъмна вълна приижда в края на септември
София избира своята песен за 2023 година. ХIII-тото издание на международния фестивал за поп и рок "София" подкрепя българската музика и общественозначими каузи

Chill Station – A Triр Beyоnd в Bulgaria Mall този уикенд


Chill Station – A Triр Beyоnd в Bulgaria Mall този уикенд

4194

Платформата за нова култура Chill Station представя следващото си - седмо, издание A Triр Beyind, в необикновеното простанство Star Gate Room (Bulgaria Mall) на 17, 18 и 19 април.

Серията се превърна в истински авангард на съвременната градска култура, проправящ нови пътища и очертаващ контурите на бъдеще "по-деликатно, по-зелено, по-творческо".

Събитието отваря портал във време-пространството и кани да предприемете пътуване в неизвестното, водени от интуицията и изследователския си дух. Воаяж,  който провокира сетивата и експериментира с възможностите за колективно съ-творчество, игра и общуване във фините измерения отвъд ограниченията на триизмерната реалност.

Затова спомага не само програмата, но и самото място. Star Gate Room е наистина магическо пространство, заредено с енергията на стотици деца от всички възрасти, преминали през последните представления на Театъра на сетивния Лабиринт – "Пътуване във ВСИЧКОЛЕНАТА" и "Терминал ∞". (https://www.youtube.com/watch?v=o4ySri4KeNM)

Chill Station цели да разшири идеята за мислимо и възможно, като създава условия за вълнуващи приключения на духа, сетивата и тялото - медитации, концерти, духовни практики, музикални импровизации, интерактивни арт сесии и пърформънси, астрални пътувания и срещи с нови приятели.

Програма:

17 април, петък

18.30 – МЕДИТАЦИЯ ЗА ОТВАРЯНЕТО НА КОСМИЧЕСКОТО СЪРЦЕ с Георги Георгиев (Shamballa-bg.net) - МАХАТМА медитация с енергията на източника. Въведение в пътуванията в тяло от светлина (след началото на медитацията вратите се затварят до 20.00 ч.)

20:00 – ZAREVO live – IDM
https://m.soundcloud.com/zarevo

20:00 - Цветето на живота - движенческа практика - танцова медитация с Аци Аумена
21:00 – EXIDUS live – chill out

22:00 – KLIMENT live – psy-dub & ambient
https://www.youtube.com/watch?v=FqAnwS4rg-0&sns=fb

00:00 - до изгрев слънце – "Институт за изследване на тишината" представя LIVE TRANCE MARATHON - музикална практика – импровизация за общуване отвъд думите, която дава възможност на всеки (няма изискване за предварителни музикални умения) да се включи в създаването на спонтанна, жива музика с помощта на богата колекция от музикални инструменти от цял свят. Музикално пътуване отвъд ограниченията на социо-културната идентичност.  https://www.facebook.com/events/1583163298635380/


18 април, събота

15:00 – STAR GATE MEDITATION - многоизмерният портал "Старгейт" на физически план представлява структура, изградена от форми на свещената геометрия. По време на медитациите тя бива активирана чрез силата на индивидуалното намерение на присъстващите и започва да катализира процеса на събуждане на "заспалите" части на нашето ДНК. Дълбочинно трансформираща практика за постигане на устойчив вътрешен мир, събуждане на съкровени осъзнавания, засилване на инуицията и развитие на неподозирани способности, връзки или вече съществуващи таланти.Резултатът е цялостно балансиране на различните аспекти на съществото ни, което може да се прояви и като физическо излекуване.

17:00 – ЕФИРЕН ВОДЕН ПОРТАЛ – лечебна практика с кристални и тибетски купи за зареждане и структуриране на вода с МАЙКА-РА. Михаела Стойкова (МАЙКА-РА) е звукотерапевт и музикант, завършила института "Звуколечение и съзнателност" в Сан Франсиско, САЩ. Преминава през школа за енергийно лечение и цветотерапия, изучава звука през законите на свещената геометрия, като практикува от 10 години, използвайки звука в различни форми и техники с помощта на определени музикални инструменти и основно с човешкия глас. Мика работи с гласа си като интуитивен лечебен звук, използва кристални  купи, махало, различни набори от камертони, природни индиански клопачи и рама барабан.

18:00 – 20:00 "Институт за изследване на тишината" представя ТОТАЛНО ПРОИЗВЕДЕНИЕ НА ИЗКУСТВОТО – колективна сесия за спонтанно изкуство и творческо общуване - два часа, в които може да се отдадете на невербално общуване, като се отставите творческата енергия да ви води.

18:00 - E.U.E.R.P.I. live – музикален ембиънт пърформънс на Мирян Колев (китара и електроника) https://soundcloud.com/mirian-kolev
18: 00 - СЕТИВНО ПЪТЕШЕСТВИЕ от Театъра на сетивния Лабиринт
20:00 – Neolithic Vox live – psychill /IDM
https://myspace.com/neolithicvox

21:30 – BALKAN SCIENTISTS LIVE – нео традиционна фюжън музика от Балканите, която комбинира български фолклор с класически ямайски мотиви. В проекта участват: Гергана Димитрова (глас, Мистерията на българските гласове, Ева картет), Костадин Генчев (кавал, Булгара), Атешхан (китара, оркестъра на Иво Папазов - Ибряма), Deep Space Deejays (dub effects & electronics)
https://www.youtube.com/watch?v=NKmvpvei30g

22:00 – Въздушна акробатика – пърформънс на Бенита Примо

23:00 – Светлин и Флориан – концерт на пиано и електроника

00:00 – Man Оf No Ego live - музикален проект с ambient & psychill звучене, който миксира музикални вибрации с универсалните послания на мислители като Алант Уотс и други.
https://manofnoego.bandcamp.com/releases

19 април, неделя

19:00 - Групова РЕГРЕСИЯ с Петър Петров. Регресията е връщане в миналото - независимо дали ще се върнем 5, 10, 15 години или 5, 10, 14 живота назад.
Петър Петров е психолог, сертифициран хипнотизатор, треньор по групово динамичен психотренинг и организационно поведение.

https://www.facebook.com/events/866769353388839/

Цена за участие: 10 лв.

И още за цялото време на проявата:
- стена за колективно рисуване
- космически визии

Организаторите на събитието и "Фотосинтезис" обявяват конкурс за фото и видеозаснемане на Chill Station – A Triр Beyind с награден фонд, предоставен от "Фотосинтезис". Изпращайте снимки и видеоматериали по време на събитието на лични съобщения.

Вход за Chill Station – A Triр Beyind:
10 лв. за един ден /15 лв. за два дни (петък и събота)

Star Gate Room е в Bulgaria Mall (до Тelenor), ет.2.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Simply Red - "Time"

Видео


Албуми


Simply Red - "Time"

Simply Red се завърна.Четири години след триумфа на "Blue Eyed Soul", една от най-ценените групи в Обединеното...

Най-четени новини


виж всички