Творчеството на Rob Halford извън Judas Priest накуп


Творчеството на Rob Halford извън Judas Priest накуп

3266

Sony Music Entertainment и Legacy Recordings (каталог лейбълът на SME) подписаха ексклузивен договор с права за целия свят за пълния звукозаписен и видеокаталог на Метъл Бога – Роб Халфорд.

Фронтменът на легендарната хеви метъл група Judas Priest e сред най-емблематичните и харизматични вокалисти и неговият неподражаем стил се отпечата в редица странични проекти след 1992 и най-вече в бандите му Fight, 2wo и Halford.

Контрактът включва всички самостоятелни албуми и аудио-визуални звукозаписи от каталога на Роб Халфорд. Предстои да излезе антология на митичния музикант в ново издание от серията Complete Albums Box.

Роден като Робърт Джон Артър Халфорд на 29 август 1951, Роб Халфорд печели световна слава като вокалист на легендарната банда Judas Priest.  Той се превръща в един от най-влиятелните музиканти, вдъхновител за редица поколения.

След като напуска Judas Priest през 1992, той създава групата Fight и в периода 1993 – 1995 записва с нея два албума - "War Оf Words" и "A Small Deadly Space", както и EP проекта "Mutations". След Fight Халфорд започва работа по проекта 2Wo, силно повлиян от индъстриъл метъла. Роб се завръща към корените на хеви метъла и представя групата Halford през 2000.

На 12 май ще излезе първата колекция от The Essential Rob Halford на 2CD, включваща 30 песни ("Вирджиния Рекърдс"/Sony Music), която може да бъде поръчана в най-големия музикален онлайн магазин musicmall.bg тук: http://musicmall.bg/product.php?id=2152

Каталогът на Rob Halford:
 
Fight
 
Албуми:
War of Words
Mutations
A Small Deadly Space
K5 – The "War Оf Words" Demos
 
Аудио/Видео:
War of Words: The Film
Live In Phoenix
 
Two
Voyeurs
 
Halford

Metal God Essentials: Volume 1
Resurrection
Live Insurrection
Crucible
Live At Rock In Rio 3 (album and audio/visual)
Live In Anaheim (album and audio/visual)
Winter Songs
Made Of Metal
Live At Saitama Super Arena (album and audio/visual)
Live In London
Live 2010 North & South America Tour (album and audio/visual)
Metal God Essentials: Volume 2

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Dara - "Родена такава"

Видео


Албуми


Dara - "Родена такава"

Първият студиен албум на Dara - луксозно издание с лично послание от нея, ексклузивни фотографии и още изненади,...

Най-четени новини


виж всички