Артисти на Вирджиния Рекърдс с 8 номинации за награди на БГ Радио


Артисти на Вирджиния Рекърдс с 8 номинации за награди на БГ Радио

5331

Артистите на "Вирджиния Рекърдс" (Virginia Records) имат осем номинации в шест категории за Годишните музикални награди на БГ Радио.

Както е известно, медията ще връчи призовете на отличниците едновременно на две сцени в Бургас и Благоевград утре.

В категорията "БГ дебют" се състезават трима Х фактори – Жана Бергендорф, Ана-Мария Янакиева и Атанас Колев, а победителката от втория сезон на форма̀та е номинирана в още три категории – "БГ изпълнителка", "БГ текст" и "БГ песен" заради дебютната ѝ песен "Самурай". В началото на май излезе и новият сингъл на Жана (на снимката) "Невъзможни сме сами" по текст на Любо Киров и музика от авторите на "Самурай" Рей Хеджис и Найджъл Бътлър.

Любимият на тийнейджърите хип-хоп тандем Pavell & Venci Venc’ е номиниран за "БГ дует/трио". Заедно с колегата си Моисей, двамата са подготвили специално за събитието неочаквана версия на хита си "Единствената". Водещият на церемонията и победител от първия сезон на X Factor Рафи Бохосян се състезава за отличието "БГ изпълнител". Голямата изненада за публиката е финалистката от последния сезон на музикалното риалити Михаела Маринова, която ще представи  първия си самостоятелен сингъл "Стъпка напред" само няколко месеца след края на форма̀та.  

В деветте категории се борят по пет претенденти за признанието на българската публика, която гласува за своите фаворити в сайта на БГ Радиоhttp://gmn.bgradio.bg/ до 22 май.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички