Михаела Филева представи блестящо дебютния си албум Инкогнито


Михаела Филева представи блестящо дебютния си албум Инкогнито

4420

Изпълнителката на годината според слушателите на БГ Радио Михаела Филева препълни столичния Sofia Live Club с фенове, които чуха първи песните от дебютния ѝ албум "Инкогнито".

По-красива и развълнувана отвсякога, изключително подготвена в музикално отношение и в компанията на музиканите Краси Тодоров, Васил Вутев и Васил Крумов, певицата разказа от първо лице своите "инкогнито" истории. Присъстващите слушаха в захлас и обсипаха с бурни аплодисменти талантливата вокалистка.

На сцената в тази важна за нея вечер се присъединиха колегите ѝ, с които има общи песни в диска. С Били Хлапето изпяха първата песен, дала летящ старт на кариерата ѝ - "Когато ти трябвам", както и хита от миналото лято "В реда на нещата". С Ники Бакалов NickName представиха "Има ли начин?", а VenZy се появи за изпълнението на най-големия хит на Михаела - "Опасно близки", след което към тях се присъедини и музикалият ѝ продуцент – Графа, с когото изпяха "А дано, ама надали". Последва изключителен момент, изненада за Михаела Филева, в който Графа и изпълнителният продуцент на "Монте Мюзик" Магдалена Сотирова ѝ връчиха уникално винилово копие на албума.

Публиката беше впечатлена и приветства новите песни, които прозвучаха за първи път – едноименната "Инкогнито", "Филм за двама", "Фантазия" заедно със специалния гост на сцената – маестро Живко Петров, и "Пети елемент" с TromBobby, а включването на Дивна и Прея за изпълнението на "Забранен достъп" предизвика бурни реакции и беше определено от гостите като следващия хит за лятото.

Албумът вече е в търговската мрежа, като може да бъде поръчан и чрез онлайн магазина в сайта на "Монте Мюзик".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички