DJ Diass шумно стартира авторска поредица в Culture Beat Club


DJ Diass шумно стартира авторска поредица в Culture Beat Club

3193

Първата колаборация между парти лейбъла CODE и DJ Diass предстои в столичния Culture Beat Club от 22.00 ч. на 5 юни, петък.

Поредицата Lipstick Check на актуалния диджей и продуцент, която ще бъде представяна от него в популярния клуб всеки месец, е кръстена на едно от парчета в последния му албум "Resеt The World".

Вход свободен.

Посетителите да се подготвят за бомбен микс от хаус, дийп хаус, ню диско и Детройт - техно, плюс много звукови изненади, така присъщи за лайв изявите на DJ Diass, анонсира Цветелин Иванов - PJ, програмен директор на Culture Beat Club и продуцент на парти лейбъла CODE, организирал стотици имиджови продуцкии в софийски топклубове от 2009 досега.

В сета с авторска музика на младата надежда на родната електронна сцена ще звучат не само тракове от "Resеt The World", чиято премиера се състоя през март, а и негови непопуляризирани версии на любими поп и денс парчета, представени през призмата на диджея.

За запознатите с последните тенденции на родната клубна сцена Diass не е неизвестна персона. Пламен Василев, както е рожденото име на артиста, продуцира музика и се изявява като диджей от 2004. В саунда си вплита много инструменти и обожава да експериментира със собствените си музикални предпочитания. Гастролирал успешно в Холандия, Египет, Русия и Македония.

Diass е откритие на "Алфа радио", двукратен шампион на България (2008 и 2010), победител в конкурса на "Алфа радио" в надпреварата за млади таланти и в националния конкурс DJ Vibrations 2010 за най-добър хаус диджей на България във Велико Търново.

Diass спечели наградата за най-добър нов диджей на България през 2012, отнасяйки приза под носа на сериозна конкуренция на церемонията по удостояване на отличниците на Best DJ и Best Club Awards. Израснал е в диджейска кабинка – негов баща е популярният диджей Теди Джорджо, който с умиление разказва как по време на едно от участията си, когато трябвало да се грижи за детето, малкият заспал върху купчината плочи в клуба, където бил резидент.

Diass е преминал през шестгодишна музикална школа по пиано и солфеж и е бил на обучение по продуцентство при Иван Ковачев – единствения българин, участвал в проекти на Тиесто.

Пламен Василев е родом от Дряново, област Габрово. Завършил е професионалната гимназия по туризъм "Пенчо Семов", Габрово, специалност "Мениджмънт в туризма", и учи "Туризъм" в Нов български университет, София.

Още подробности за DJ Diass - на:
www.djdiass.com
www.facebook.com/djdiass
www.soundcloud.com/djdiass

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Dara - "Родена такава"

Видео


Албуми


Dara - "Родена такава"

Първият студиен албум на Dara - луксозно издание с лично послание от нея, ексклузивни фотографии и още изненади,...

Най-четени новини


виж всички