X Factor с четвърти сезон и 50 000 лв. награда за победителя


X Factor с четвърти сезон и 50 000 лв. награда за победителя

3583

След шеметния успех на своето трето издание, X Factor се завръща в ефира на Нова.

Записването за кастингите започна вчера. Най-нетърпеливите музикални таланти могат да се наредят първи в списъците за участие, като се запишат тук: http://xfactor.novatv.bg/casting  

Тази година музикалното шоу ще поднесе награда, пред която нито един артист в страната не би останал безразличен - сума, с която да постави основите на самостоятелна кариера. За първи път в историята на шоуто в България победителят ще получи наградата от 50 000 лева - шанс и реална възможност за всеки артист да направи сериозна крачка в професионалното си развитие. Той ще получи не само предложение за договор със звукозаписна компания, но и алтернативата сам да продуцира свое парче или да инвестира в мечтания проект, който да го превърне в истинска музикална звезда.
 
Победителите и финалистите в трите предишни сезона, които завоюваха сърцата на хиляди зрители, вече се изявяват като обещаващи артисти с вярна публика. Победителят от трети сезон – Славин Славчев, реализира своя сингъл "Ела", последван от парче на финалистките Невена и Михаела, и най-малката участничка в предаването Кристина Дончева – "Любов за пръв път". Преди броени дни БГ Радио награди откритието на втори сезон Жана Бергендорф с награда "БГ Дебют 2015", а също така представи премиерно първата самостоятелна песен на Михаела Маринова – "Стъпка напред". Сред наложилите се в музикалния бизнес е и победителят от първи сезон – Рафи Бохосян, който доказа, че музиката може да бъде не само приятно занимание, но и професия за изгряващите изпълнители.

Някои от най-популярните артисти, сред които Ангел и Моисей и Михаела Филева, също изгряха на сцената на X Factor и поставиха началото на успешни музикални кариери. Наскоро рапърът Криско обяви и предстоящо лятно парче с Гери-Никол от взривяващото момичешко трио Sweet 16. Със свой проект се похвалиха близначките Алекс и Влади, които записаха парче с Вензи, последвани от повелителя на женските сърца във втори сезон – Наско, който създаде песен с Мария Илиева.

Възможност за звезден дует получи и Сабатин, който пя с титана на българския рок Данчо Караджов.   

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички