Точно до звездите


Точно до звездите

4133

Приятните изненади, свързани с Банско и първото издание на Bansko Beat, продължават.

Организаторите на "Банско Бийт" – фестивал най-близо до звездите, дават шанс на младите таланти да се изявят рамо до рамо с най-големите в музиката. Надпреварата започна на 5 юни.

Ако сега правите първите си стъпки като банда и знаете, че пътят ви е предначертан и сочи право нагоре, значи е време да се запознаете и останалите с намеренията си.

Как?

Запишете се с приятелите в конкурса за непопулярна българска група.

Кога?

Веднага!

Конкурсът ще дадe право на участие на една българска група на първия фестивал Bansko Beat Music Experience. Гласуването ще става във Facebook страницата на събитието, като събралата най-много лайкове банда ще спечели участие на фестивала. Желаещите трябва да изпратят на имейл адрес: festival@banskobeat.com попълнен формуляр, който могат да изтеглят от ТУК, заедно с техни снимки.
Изисквания:
-    участникът трябва да има не по-малко от 10 авторски песни
-    участникът да не се е изявявал на основна сцена в рамките на български фестивал
Изпратете до 15 юни 2015:
-    попълнен формуляр
-    не повече от две авторски песни на линк, подходящ за споделяне във FacebookYouTube, Vbox7, Soundcloud и т.н.
-    снимки
Гласуването продължава до 30 юни. Победителят бъде обявен на 1 юли. Събитието ще се проведе с медийната подкрепа на БГ Радио.Екипът на "Бохемия Ентъртейнмънт" цели да увлече всички пристрастени към качествената и запомняща се музика в звезден фейерверк.

Както е известно, първокласното музикално преживяване предстои на 10 и 11 юли в подножието на Пирин, а точното място е кабинковият лифт.

Билети - в мрежата на Eventim.

Към хедлайнърите James Arthur, Little Dragon, Mo 'Kalamity, Sam Feldt и Mo’ Horizons се включват и българските артисти DJ Desy с Mr. Vagabond и очарователната Миленита.

Деси Андонова е един от най-(и)дейните артисти на музикалната сцена у нас. Популярна е като глас от Phuture Shock и Sentimental Swingers. Младата дама подготвя самостоятелен албум и участва в безброй проекти. Заедно с Mr. Vagabond ще представят авторски парчета, между които дебютният ѝ сингъл "Easy" и римейкове на популярни соул и джаз компилации. Проектът е под названието Soul Weapons и представлява Live DJ vinyl sет с живо изпълнение на вокали, перкусии и електронни модули. Двамата са се изявявали пред публика в София, Варна, Кьолн, Берлин и Скопие.

Миленита е артист в съдържателния смисъл на думата. Позитивната певица е позната не само от музикалната сцена по света и у нас. Миленита участва в не един филмов проект, като през 2004 композира три от песните за дебютния филм "Мила от Марс" на режисьора Зорница София. През 2003 хитът ѝ "Моногамни" триумфира в родните класации, а през 2005 излиза дебютният албум на изпълнителката "Do It Again". През 2010 е премиерата на диска "Gato", а сингълът "Черни котараци" влиза в Топ 100 на България. Стилът на Миленита трудно може да се рамкира жанрово. В саунда ѝ звучат суинг, фънк, ню джаз, ска, поп и алтърнатив рок.

Сега е моментът да включим и Банско във ваканционния си маршрут. В подножието на лифта, точно на ръба на планината, курортът ще посрещне посетители напълно преобразен в лятна премяна. Част от красотата на мястото ще бъде именно компанията от големи музиканти, обединени от идеята с музиката си да надскочат върховете, поясняват от екипа на "Бохемия Ентъртейнмънт".

Bansko Beat Music Experience 2015 се провежда със специалното съдействие на община Банско.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички