P.I.F. повеждат флашмоб на Витошка


P.I.F. повеждат флашмоб на Витошка

2784

Група P.I.F. дава на феновете главна роля във видеото към новия си сингъл "Юли".

Снимките ще се случат под формата на флашмоб с продължителност 2 минути и 50 секунди, колкото трае и самата песен. Желаещите да подкрепят Димо Стоянов (вокали), Иван Велков (китара) (най-вляво на снимката), Мартин Профиров (барабани) и Юрий Божинов (бас) трябва да дойдат на столичния булевард "Витоша" в 18.30 ч. на 24 юни, сряда. От почитателите на звездната алтернативна банда се иска да научат текста и да пляскат в ритъм.

Точно в 19.00 ч. Димо ще излезе от входа на метростанцията при аптеката и ще тръгне по "Витоша" по посока Съдебната палата до фонтана. Пред него ще вървят оператори. "Когато подмина мястото, на което сте седнали, ви каня да станете и да тръгнете след мен, пеейки припева и пляскайки с ръце. Така ще вървим заедно чак до странния фонтан, или до края на песента", разяснява фронтменът.

Всеки, който иска да снима с телефона си, е добре дошъл и може да качи клипчето си във Фесйбук профила на P.I.F. Най-подходящите кадри ще бъдат включени във видеото на "Юли", като в него ще бъде изписано и името на автора им.

"Нека всеки си облече най-цветните дрехи! Колкото по-шарено и шантаво,толкова по-добре! Ретро костюми, футуристични костюми, балони, хвърчила, цветя, конфети, парти свирки и шапки – донесете каквото ви сърце иска!", прикани певецът.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Видео


Албуми


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Пет години след като издадоха успешния и пълен с хитове "10 1/2", Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени...

Най-четени новини


виж всички