Фрактура на 17 години!


Фрактура на 17 години!

3723

"Фрактура", най-старото ТВ предаване за рок и метъл музика в България, ще отбележи 17 години в ефир със специално издание точно в полунощ на 5 срещу 6 юли (неделя).

В продължение на два часа зрителите ще видят избрани моменти от интервюта, които са били излъчвани в шоуто през годините. Ще бъдат припомнени забавни части от разговори с Metallica, Soulfly, Hatebreed, Cradle Оf Filth, Scorpions, Killswitch Engage, Alter Bridge, Napalm Death и много други.
 
"Както и да го погледнем, 17 години са сериозно постижение за такъв тип тематично телевизионно предaване. Винаги съм гледал на "Фрактура" като на кауза, а не като на работа. Рок музиката е начин на живот и аз винаги съм подкрепял тази позиция. Благодарен съм на зрителите на шоуто, на колегите, с които съм работил във времето, както и на всички останали, които под някаква форма са подкрепяли мен и "Фрактура" през тези 17 години, коментира повода Васко Катинчаров, автор и продуцент на предаването.
 
Ефирният дебют на "Фрактура" е с Васко Катинчаров в телевизия ММ през юни 1998, а през 2010 предаването преминава в "Диема". Това е и най-старото специализирано ТВ рок шоу в българския ефир. 884 е броят на излъчените до момента предавания, а за 17-те години в ефир феновете са гледали специални интервюта с най-големите световни рок звезди, хиляди клипове, както и стотици репортажи от най-значимите рок събития в страната.
 
"Фрактура" се излъчва по "Диема" в неделя от 24.00 ч., като повторението е всеки петък от 00.30 ч.
 
Не пропускайте празничното издание на предаването по "Диема" тази неделя, 5 юли, от 24.00 ч.

Видео за специалния епизод "17 години "Фрактура" - тук: https://youtu.be/4yLQ49itRzo

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички