The World Of Drum And Bass ще закрие Spirit Of Burgas 2015


The World Of Drum And Bass ще закрие Spirit Of Burgas 2015

3652

Spirit Оf Burgas продължава традицията да предлага най-доброто от света на дръм-ен-бейс музиката.

Дори нещо повече - за първи път селекцията е оставена в ръцете на един от най-обичаните парти брандове в света - The World Оf Drum Аnd Bass, който заедно с родните HMSU обещава грандиозно за родните ширини парти. На централния плаж в Бургас ще се изявят топартисти, представители на някои от най-големите денс лейбъли в музикалната индустрия.

В нощта на 8 август на главната сцена и веднага след английската сензация Kasabian, един след друг ще се качат Calyx & Tee Bee (RAM), Danny Byrd (Hospital Records), The Prototypes (Viper Records), Maztek (Virus, Renegade Hardware), DJ SS, Tribe Steppaz и MC Biggie (Formation Records). Водачи в листата са хитовите изпълнители от титаните RAM Records Calyx & TeeBee (на снимката). Броени дни след като издадоха поредното си уникално видео, двете легенди обещават да разтърсят родните меломани със специално изпълнение на 6 дека, а дългогодишната им работа и десетките награди са гаранция за качество от друго измерение.

Следващият в групата е представителят на институцията, наречена Hospital RecordsDanny Byrd. Той е един от първите "доктори", подписали с лейбъла, а фактът, че продължава да управлява сцената с всяко свое ново парче и до ден днешен, говори еднозначно за неговите качества. Британецът има многобройни колаборации, във видеата му участват именитите Netsky и Roni Size, ремиксиран е и от самите Sigma.

Селекцията продължава с един от най-актуалните проекти на световната сцена – The Prototypes. Момчетата тъкмо издадоха дебютния си албум "City Of Gold" за откривателите на таланти Viper Records, а ремиксите им на Avicii, Ed Sheeran, Bingo Players, Hadouken, Modestep, AlunaGeorge, Fleur, Ian Carey feat. Snoop Dogg и Don Diablo заявиха, че проектът е сред следващите големи звезди на електронната сцена.

Тежката артилерия е Maztek (Италия), един от основните представители на Renegade Hardware и Virus. Освен богатата палитра от лейбъли, за които е издавал, трябва да се отбележи, че доста често се занимава и с хип-хоп, като освен парче с Forreign Beggars е отговорен за немалка част от инструменталите на DOPE D.O.D.

Последни от международните гости - но не и по важност, са резидентите на The World Оf Drum Аnd Bass и Formation Records - DJ SS + Tribe Steppaz + MC Biggie. Formation Records e най-дълго просъществувалият дръм-ен-бейс лейбъл с над 25 години история, a разнообразието от артисти в неговия каталог включва Nero, Carl Cox, Shy FX, DJ Hazard и много други. Парти брандът The World Of Drum And Bass е основна причина за разпространението на тази музика навсякъде по света и през годините мрежата от събития обхваща най-големите музикални форуми. Ако има държава, в която се слуша дръм-ен-бейс, то там има и The World Оf Drum Аnd Bass, подчертават организаторите.

Още от първото издание на Spirit Of Burgas партньорството с HMSU доведе в Бургас едни от най-актуалните имена от световната денс сцена. Тази година се затвърждава идеята фестивалът да предлага интересна селекция през горещите месеци.

Както MySound.bg нееднократно писа, Spirit Of Burgas 2015 ще се проведе на 7 и 8 август на централния плаж Бургас. В афиша на събитието са Robbie Williams (UK), Kasabian (UK), Milow (BE), KWABS (UK), Stereo MCs dj set (UK), Basska (RO), Conquering Lion (MK), както и едни от най-добрите български групи и артисти.

Билети на цени от 60 лева за 8 август и 99 лева за 7 август - в мрежата на Eventim.bg в цялата страна - OMV, EasyPay, "Пикадили", "Техномаркет", "Технополис", "На тъмно", Билетен център НДК. В продажба са и пропуски за Golden Circle (само за 7 август), VIP-трибуни със седящи места и двудневни пасове за целия фестивал.

Още новини и информация - на:

www.Spiritofburgas.com

Още от БГ зона


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички