С Jaya Тhe Cat в Маймунарника: лежерно


С Jaya Тhe Cat в Маймунарника: лежерно

3335

Все по-трудно е да се пише за концертите на Jaya Тhe Cat в България, защото вече станаха много.

В последните няколко години групата поддържа един значително по-лежерен стил на изпълненията си. Така протече и концертът в "Маймунарника" на 2 юли.

Гостите бяха далеч от заряда, с който грабнаха българските фенове преди десетина години, но на нашата публика в момента очевидно не ѝ трябва повече от тази група. Хората са дошли да си избухнат, така или иначе, и се справят добре на познати парчета като "Night Bus", "Nobody`s Fault", "Convenience Store", "Final Solution" и "Here Come Тhe Drums" за финал. За пореден път може да се каже, че концертите на Jaya Тhe Cat са по-скоро много добър повод да се повеселиш с приятели, които не си виждал от известно време, без да си давате зор, подскачайки на група, която също не си дава много зор и всички са ОК с това. Добрите новини от този концерт бяха две. Първата е, че бандата подготвя нови парчета и дори изсвири едно от тях,  така че следващия път репертоарът ще е по-разнообразен. Втората е, че българска двойка се сгоди на сцената – честито на тях, както и на Jaya Тhe Cat, които също са българи, само че още не го знаят.

Иначе, както стана въпрос, формацията става все по-лежерна с всеки изминал концерт. Едва ли оттук-нататък изявите ѝ пред публика ще са по-добри, въпреки че ще чакаме новите парчета с нетърпение. По-интересното с тази банда е, че публиката си остарява заедно с нея по съответния - доста лежерен и неусетен, начин. От първия концерт на Jaya Тhe Cat в България минаха седем години и в косите и брадите вече има бели косми.

Но хората и групата са си същите, просто вече го дават по-спокойно.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички