Opeth четири дни у нас за репетиции с Държавната опера Пловдив


Opeth четири дни у нас за репетиции с Държавната опера Пловдив

3189

Както е известно, Opeth ще взривят античния театър в Пловдив на 19 септември, при това за първи път в историята си ще се представят на сцената с оркестър.

Именитата група ще пристигне 4 дни преди събитието за репетиции с Държавната опера Пловдив, както и да се потопи в атмосферата на града, информират от "Тангра Мега Рок".

Всички песни, които съставът ще представи, ще бъдат аранжирани от диригента Левон Манукян и Георги Милтиядов.

Интересът към концерта в чужбина е огромен. Очаква се близо половината зрители да бъдат фенове от Англия, Германия, Франция, Италия и скандинавските страни, както и съседните на България.

Междувременно музикантите спечелиха наградата "Прогресив група на годината" в Лондон преди дни. Престижната церемонията се състоя в шекспировия театър "Глобус", организирана от авторитетното британско списание Prog за четвърта поредна година. Cтивън Уилсън бе коронован за "Крал на прогресивa" с три отличия, а клавиристът на Genesis - Тони Бенкс, определен за "Прогресив бог". Pink Floyd имаха три номинации за албума "The Endless River", но не бяха удостоени с нито един приз.

Билети за концерта на Opeth в Пловдив с цена 40 лв. (регулярни) и 65 лв (golden circle) все още се намират в системата на www.Eventim.bg.

В деня на шоуто, част от Sound Of The Ages 2015, ще бъдат съответно 50 лв. и 75 лв. 

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Видео


Албуми


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Пет години след като издадоха успешния и пълен с хитове "10 1/2", Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени...

Най-четени новини


виж всички