Рапърът Nana пее в столицата на първия учебен ден


Рапърът Nana пее в столицата на първия учебен ден

3752

Популярният диджей и рап изпълнител Nana ще гостува отново у нас с турне през септември.

Той ще се изяви в столицата на 15 септември, след което ще посети за кратко Черноморието ни на 18 септември - Варна, а на следващия ден ще пее в Пловдив. Домакин на събитието и на трите места е верига Planet, под чийто покрив феновете ще си припомнят емблематичните за 90-те години хитове "Lonely", "He’s Coming", "Remember The Time", "Let It Rain" и много други. Звездата идва по покана на Select Music Media.

Nana Kwame Abrokwa (Нана Кваме Аброква) е роден в Гана. След 1970 се пренася да живее в Германия, където стартира своята музикална кариера като диджей в най-големите клубове на Хамбург. През 90-те открива таланта си на рапър и тогава започва да се пише същинската си биография на сцена. През 2000 достига върха на кариерата си, изпъстрена с награди и успехи. Решава да се оттегли във временна почивка от рап кариерата си и започва да работи като мениджър за развитие на талантите в EMI Music Publishing Germany. След възстановяването си от "творческа депресия" предприема турнета по целия свят.

"Музиката винаги ме е спасявала в трудни моменти, давайки ми сила, карайки ме да се чувствам енергичен и жив", не крие изпълнителят.

Nana - "Lonely":

https://www.youtube.com/watch?v=yrBinz9r-oA

Nana - 'Remember The Time':

https://www.youtube.com/watch?v=vyUP_JzutrE

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички