Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

:PM Club празнува първи рожден ден с 4 грандиозни парти вечери


:PM Club празнува първи рожден ден с 4 грандиозни парти вечери

3936

Столичният :PM Club ще отпразнува своя първи рожден ден на 17 септември.

Екипът на актуалния нощен клуб през последната година подготвя четири грандиозни парти вечери с участието на български и световни звезди от клубната сцена. Празненствата са от 16 до 19 септември.

Официален старт на фиестата ще бъде даден в сряда, 16 септември. От 21.00 часа лятната градина на заведението отново ще бъде център на едно от най-шикозните партита в столицата. Заедно с приятели, дългогодишни клиенти, партньори и VIP гости, екипът официално ще отбележи празника и успешната бизнес година, през която :PM Сlub се нареди сред предпочитаните мяста за забавление в София и бе неколкократно отличен на най-престижните световни форуми за дизайн. На открита сцена под звездите, специалният гост на официалното B-Day Party в сряда вечер - Орлин Павлов, ще зареди гостите с настроение за танци с най-големите си хитове. Събитието ще пренесе на закрито в клуба по-късно в компанията на музикантите Ангел Дюлгеров (китара) и Борислав БояджиевDJ Bor4e.

На 17 септември, четвъртък, мощните бийтове на световната хип-хоп звезда DJ  Teddy-O ще взривят публиката навръх рождения ден на клуба. Немският диджей и продуцент с гръцки корени, произвел официални ремикси за Snoop Dogg, Lady Gaga и Kanye West и работил с артисти като P.Diddy, Jay-Z, Pharrell Williams, Eminem и Rihanna, ще подари истински музикален празник на родните хип-хоп фенове в нощта на King Vanity Black, с подкрепата на SWAG Гърция.

В третата парти вечер най-нашумялото ново име на лондонската сцена DJ Papys Hanson, плюс DJ Steven и Кайски, ще залеят присъстващите с хаус вълна и най-горещите и танцувални тракове. На 18 септември, петък, британецът, превърнал се в любимец на публиката в :PM Club, ще се завърне у нас с нов, разтърсващ сет.

Красавиците от The Secret Garden Show и родните топдиджеи Кайски, Васкес и Go-Go ще бъдат звездите в съботната вечер, 19 септември. Невена Воденичарска и завърналите се от 40-дневно турне в Азия момичета ще представят екзотичния и суперсексапилен парти проект Клеопатра.

Само за година заведението спечели доверието на клубната публика в столицата с уникалната си атмосфера, арт дизайн, качествен саунд, топимена зад пулта и класно обслужване и стана любимо място за забавление в нощния живот. Заведението бе домакин и организатор на десетки събития с някои от най-актуалните музиканти, танцьори и диджеи от европейската и световна сцена. Личният диджей на американската рап звезда Xzibit - DJ Fingaz, британският хаус продуцент Sam Young, хореографът на Justin Timberlake - Lil Phil, немският хип-хоп гуру DJ Teddy-O, SWAG Гърция, най-добрият лондонски диджей за 2014 Scott Chester, двукратният шампион на Германия и най-добър хип-хоп диджей за България 2010 SWED LU, както и най-големите звезди от родната музикална сцена – Графа, Мария Илиева, Ъпсурт, Любо Киров, Криско, Орлин Павлов, Рафи и много други са сред имената, оставили ярка следа в младата история на :PM Club.

Броени месеци след официалното си откриване, през март 2015, клубът бе включен в Топ 5 на най-добрите дизайнерски нощни клубове в света. Хитът на нощна София бe селектиран сред петимата финалисти, отличен с номинация за най-добър клубен дизайн, дело на Studio Mode, на най-големия световен архитектурен форум Architizer A + Awards в Ню Йорк. Победителят бе обявен в края на април, а наградата бе връчена лично на дизайнера Светослав Тодоров на специална церемония в Ню Йорк.

PM Club бе високо оценен и на най-престижния европейски конкурс за дизайн Restaurant & Bar Design Awards в Лондон, получавайки отново изключителната възможност да бъде признат сред най-добрите в света, през август 2015.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички