Opeth с лого на българска кирилица заради концерта си в Пловдив


Opeth с лого на българска кирилица заради концерта си в Пловдив

4061

Opeth е първата световна група, която направи специална преработка на логото си на българска кирилица.

Причината за това е концертът, който бандата ще изнесе в програмата на Sound Of The Ages 2015 в Пловдив. Както MySound.bg писа, знаменитата шведска формация ще удари в античния театър на 19 септември, при това за първи път в историята си ще се представи с оркестър.
 
Дизайнът на официалните фланелки на групата е изготвен от Пол Баркър по предложение на организаторите радио "Тангра Мега Рок" и с консултанската намеса на Борил Караиванов (www.Cyrillic.bg).

Те ще се предагат на феновете на входа. Интересът към избраната за Прогресив група на годината в чужбина е огромен. Очаква се близо половината зрители да бъдат фенове от Великобритания, Германия, Франция, Италия и скандинавските страни, както и съседните на България.  Междувременно стана ясно, че журналистите и фотографите от елитното британско музикално списание Prog Mag (от семейството на Metal Hammer и Classic Rock) ще следят всяка стъпка на групарите за предстоящ материал от цели 10 страници и корица на следващия брой.

Билети за концерта на Opeth с цена 40 лв. (регулярни) и 65 лв. (golden circle) - в системата на www.Eventim.bg. В деня на шоуто пропуските ще бъдат съответно 50 и 75 лв.

Програмата на Sound Of The Ages нататък:
 
18 септември - Apocalyptica;
19 септември - Opeth с оркестър;
20 септември - Macaco и Уикеда.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички