Криско отстъпва съдийското място на кандидат в X Factor


Криско отстъпва съдийското място на кандидат в X Factor

2785

Криско ще отстъпи съдийското място на една от най-забавните участнички, стъпвали на сцената в X Factor.

Това ще се случи в поредния епизод на риалитито в ефира на Нова от 21.30 ч. довечера.

Талантливата дама ще изненада жури и публика и ще предизвика бурна дискусия за своето бъдеще на професионалната сцена. С какво усмихнатата кандидатка ще събуди възторг у Криско и ще го накара да стане от своето място?

Обаятелен участник ще убеди Саня, че присъства на истински концерт. Дебютът му не само ще извади на повърхността голяма доза талант, но и ще очарова публиката с всички качества, които една звезда притежава.

На сцената ще стъпи безспорно най-големият почитател на Марая Кери в България. Като истински фен той ще избере именно парче на  дивата, което да го изстреля към върха. Колоритното изпълнение ще взриви публиката, която дори ще пожелае да чуе на бис неподражаемия участник.

Светозар Христов ще избере четвъртия сезон на X Factor, за да покаже своето музикално израстване. Изпълнителят, който започва кариерата си именно от музикален формат, ще пожелае да получи още една възможност за професионалното си бъдеще. Дали журито ще даде шанс на Светльо, ще стане ясно от новия епизод на шоуто.  

Следете най-интересните новини на официалната Фейсбук страница на предаването, както и любимите си моменти от X Factor в официалния канал във vbox7.com.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Видео


Албуми


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Пет години след като издадоха успешния и пълен с хитове "10 1/2", Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени...

Най-четени новини


виж всички