Криско отстъпва съдийското място на кандидат в X Factor


Криско отстъпва съдийското място на кандидат в X Factor

3848

Криско ще отстъпи съдийското място на една от най-забавните участнички, стъпвали на сцената в X Factor.

Това ще се случи в поредния епизод на риалитито в ефира на Нова от 21.30 ч. довечера.

Талантливата дама ще изненада жури и публика и ще предизвика бурна дискусия за своето бъдеще на професионалната сцена. С какво усмихнатата кандидатка ще събуди възторг у Криско и ще го накара да стане от своето място?

Обаятелен участник ще убеди Саня, че присъства на истински концерт. Дебютът му не само ще извади на повърхността голяма доза талант, но и ще очарова публиката с всички качества, които една звезда притежава.

На сцената ще стъпи безспорно най-големият почитател на Марая Кери в България. Като истински фен той ще избере именно парче на  дивата, което да го изстреля към върха. Колоритното изпълнение ще взриви публиката, която дори ще пожелае да чуе на бис неподражаемия участник.

Светозар Христов ще избере четвъртия сезон на X Factor, за да покаже своето музикално израстване. Изпълнителят, който започва кариерата си именно от музикален формат, ще пожелае да получи още една възможност за професионалното си бъдеще. Дали журито ще даде шанс на Светльо, ще стане ясно от новия епизод на шоуто.  

Следете най-интересните новини на официалната Фейсбук страница на предаването, както и любимите си моменти от X Factor в официалния канал във vbox7.com.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички