Подгряващо парти за концерта на Machine Head


Подгряващо парти за концерта на Machine Head

3737

Подгряващото за концерта на Machine Head у нас парти ще се състои в столичния клуб Rock It на  17 септември, четвъртък, при вход свободен.

Както MySound.bg вече оповести, специалното шоу An Evening With Machine Head на знаменитата банда е в столичната зала "Универсиада" от 19.30 часа на 23 септември.

Посетителите на Rock It да очакват диджейска програма с много музика от Robb Flynn и компания, както и любими техни песни, подготвена със съдействието на Machine Head Bulgaria - българския фен-клуб на американските любимци. Ще бъдат представени хората, отговорни за приятното пребиваване на бандата у нас, ще бъдат огласени някои от специфичните изисквания на гостите. Също така стане ясно какво е общото между традиционната българска кухня, един от най-добрите японски ресторанти у нас и хубавата музика. Около 23.00 ч. ще се проведе традиционната за BGTSC томбола. Диджеят започва в 20.00 ч.

На място може да си осигурите билет за специалната вечер на 24 септември, но само в случай, че има останали налични пропуски, огласиха организаторите.

Спирката на Machine Head в София е част от европейското турне на бандата, представящо в два и половина часа шоу по много специален начин творчеството и живота на музикантите.

Билети за концерта в "Универсиада" - по 50 лева, на място в залата -  60 лева.  

Пропуските се продават онлайн на еventim.bg и мрежата на Eventim в  цялата страна. Местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Orange, "Пикадили", Germanos, Technopoilis, OMV, Office 1 Superstore, "Техномаркет", Usit Colours, Outlet Alex, магазин "Яко", "На тъмно", касите на "Изи Пей", Metal Heaven, "Фотосинтезис", Билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна и Пловдив – билетна каса пред общината.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички