30 000 души закриха Coca-Cola Happy Energy Tour 2015 в София


30 000 души закриха Coca-Cola Happy Energy Tour 2015 в София

3355

30 000 софиянци изпратиха за шеста поредна година изпълнителите на Coca-Cola Happy Energy Tour (CCHET).

Както MySound.bg вече огласи, събитието се състоя на 20 сепетмври, неделя.

Въпреки задаващия се дъжд, феновете на площад "Батенберг" заформиха истинска буря от аплодисменти и овации при появата на световната звезда Фейди (на снимката). Австралиецът се качи на сцената в София заедно със своите танцьори и буквално доведе до истерия публиката с хитовете си "Can't Let Go", "Laugh Till You Cry" и "Habibi".
 
На мощен прием се радваше и тоталният фурор за 2015 - "Ела и си вземи" на Криско и Гери-Никол. Софиянци не оставиха и за секунда момчетата от Ъпсурт да рапират сами и им пригласяха по време на всички парчета. Дивите Лора Караджова, Сантра и Жана Бергендорф разтърсиха феновете с глас и сексапил, а лошото момче Кристо правеше компания на сцената на всяка една от красивите дами. Pavell & Venci Venc, заедно с Моисей, помолиха публиката да освети небето с мобилните си телефони и по време на изпълнението на "Единствената", целият площад бе огрян от екраните на присъстващите, които пяха още с Михаела Филева, Рафи, Пламен и Иво, Славин Славчев, Кристина Дончева, Невена Пейкова и Михаела Маринова.

Подробности и новини от турнето може да видите на Facebook страницата на Coca-Cola Happy Energy Tour (http://www.facebook.com//CCHappyEnergyTour), както и от медийния партньор - Радио и Телевизия CITY (www.city.bg) с всичко най-интересно зад кулисите на концерта. Снимки - в секцията "Галерия". 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Интервю


Б.Т.Р. с нов сингъл Легенда и концерти в София и Варна през май

"Легенда" е последеният сингъл от албума "Невидими стени" на славната рок банда Б.Т.Р.Видеото, припомнящо...

Галерия


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Видео


Албуми


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Пет години след като издадоха успешния и пълен с хитове "10 1/2", Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени...

Най-четени новини


виж всички