Zero T представя ексклузивно нов албум пред българската публика


Zero T представя ексклузивно нов албум пред българската публика

3747

Zero T ще гостува в София по покана на Future Sounds Оf Sofia само седмица след официалната премиера на новия си албум "Golden Section".

Властелинът на мелодичния дръм-ен-бейс ще застане зад пулта в B-Side на Mixtape 5 на 25 септември.   

Българската публика ще има уникалната възможност да чуе траковете на ирландския диджей и продуцент, определени от лейбъла Dispatch Recordings като "науката и математиката зад красотата".

Сиан Маккан се насочва към продуцирането преди 15 години, като първата точка от кариерата му е Дъблин, а впоследствие се мести в Лондон и започва съвместна работа с имена като Calibre, Alix Perez, Rockwell, Noisia и много други. През 2008 за CIA Records излиза албумът "Cheap Shots", от който е и едно от най-емблематичните му парчета - "Walk Away".

Zero T открива собствения си лейбъл – Footprints, като платформа, в която участват и други любими негови артисти, през 2010. Освен върху дългоочаквания си втори албум, ирландецът работи и над нови предстоящи тракове за Shogun Audio, Metalheadz, Integral, Spearhead, Soul:r и други. Именно дискографията на ирландеца разкрива разнообразието на сетовете му, които варират от леките liquid вокали до по-тежките и технични вариации на дръм-ен-бейса.

В партито с нестандартен и колоритен звук ще се включат Riddimbox (Mellow Sounds), а и пълният състав на Future Sounds Оf Sofia: Smartech, Phirah, Presize и Robustus за пореден път ще демонстрират разнообразието на дълбокия минималистичен и лек дръм-ен-бейс.

Входът за партито ще е с цена от 10 лв. преди 00.00 ч. и 12 лв. след полунощ.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички