36 нови трогателни лични истории в Предай нататък


36 нови трогателни лични истории в Предай нататък

3772

Новият сезон на "Предай нататък" стартира с разнообразни нови герои и техните разкази, представени от познатата на зрителите Наталия Симеонова, стартира по bTV от 15.00 часа тази неделя, 4 октомври.

Васко Василев, Любо Киров, Цветан Недялков, Орхан Мурад и Иван Лечев са сред родните звезди, които ще сбъднат мечти в седмия епизод на популярното предаване.

То ще започне с две емблематични истории, носещи имената "Ние сме с теб" и "Учител по история за сила", посветени на двама герои, които предизвикват искрено възхищение в околните.

"Ние сме с теб" разказва за 15-годишния ученик от Смолянската стопанска гимназия Емилиян, за когото до предаването са изпратили писма много хора, а поводът е невероятната активност на негови приятели и бивши съученици от родното му село в РодопитеСтърница. В края на 2014 за Емилиян идва страшната диагноза – рак на костите. Лекарите му препоръчват спешна операция, но за нея са необходими огромни средства. Благодарение на невероятната самоотвержена подкрепа и всеотдайността на приятелите му, кампанията има страхотен успех и средствата за операция са събрани. В студиото на "Предай нататък" Емо получи и подкрепата на свои благодетели, които му осигуряват пътуването до Лондон, където тази операция да бъде извършена.

Втората история на "Предай нататък" ще запознае зрителите с невероятно силна жена – майка на две деца, които отглежда сама – прекрасната Христина от Кърджали. Тя е учител по история и от няколко години се бори с коварната болест рак. Това не я спира да продължава да ходи на работа и да се опитва да живее пълноценно. Христина провежда лечение в съседната Турция, за което всеки месец са ѝ необходими между 3 400 и 5 000 лева – сума, която е непосилно да отделя. Във втората част тя и нейните дъщери ще получат дълго жадувана и мечтана почивка.

И това ще бъде само началото на поредица от хубави събития и новини.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички