Екшън с британските дръм-ен-бейс шогуни в 4 км


Екшън с британските дръм-ен-бейс шогуни в 4 км

2538

Шогуните от Острова ще се развихрят в тематична вечер, представяща артисти от Shogun Audio, по покана на H.M.S.U.

Както е известно, партито с участието на трима от големите артисти на лейбъла, ще се състои в столичния парти център "4 км" на 17 октомври.

След като през 2014 - отново по покана на H.M.S.U., Friction, Linguistics MC, Joe Ford и RockwellShogun Audio гостуваха в столичния клуб "Ялта", тази година феновете ще имат възможността да чуят Spectrasoul, Technimatic и Rockwell, както и любимите си родни диджеи.

Британците Friction и K-Tee създават лейбъла през 2004 и започват да предлагат своето собствено звучене, представящо почти целия спектър на мелодичния дръм-ен-бейс. Постепенно към лейбъла се присъединяват Joe Ford, Rockwell, Spectrasoul, Technimatic, Icicle и Karma. През годините за Shogun Audio издават изпълнители като Spor, State Оf Mind, Alix Perez, dBridge, Break и редица други. В момента лейбълът има над 100 рилийза в няколко различни серии. SGN:LTD е създаден с цел промоутиране на по-млади и неизвестни артисти през 2006.

След стотици партита и участия през изминалите години, Spectrasoul издадоха своя дебютен албум "The Mistress" през юни. Артистите в дуото харесват т.нар. ликуид звучене, но го представят по дълбок и тъмен начин, който се е превърнал в тяхна запазена марка. Творчеството на Spectrasoul се простира и в доста други стилове и музикални течения, което спомага за огромното разнообразие при микс на сцена.

Technimatic са утвърдени имена, които мнозина възприемат като еманация на меланхоличния дръм и бас. През 2014 и 2015 извадиха много нова продукция, която ще представят пред родните меломани. За разлика от Spectrasoul, проектът на Technicolour и Komatic е далеч по-лек и мелодичен. Те издадоха новото си ЕР "Flashbulb" за Shogun Audio през юли, а албумът им "Desire Paths" излезе в същия каталог година преди това.

Rockwell е от артистите, за които човек не може да остане без мнение. Някои не разбират на доста "кривия" му на моменти стил и категорично не го харесват, докато тези, които са осъзнали посланията в неговото творчество, го смятат за един от най-прогресивните артисти, същински гений на съвременния дръм-ен-бейс. Сетовете на британеца са уникални и разнообразни. Като продуцент той е създал множество незабравими парчета, а съвсем скоро излиза и вторият му студиен албум "Obsolеte Medium", който ще бъде представен и в София.

Билети по 20 лв. - от мрежата на http://EVENTIM.bg/ и познатите места - 4:20 Shop (булевард "Васил Левски" 87, София) и BreakPoint (улица "Гурко" 72, София), както и на място в деня на събитието на цена 25 лв.

Връзки:

https://www.facebook.com/shogunaudio

http://www.facebook.com/spectrasoul/

https://soundcloud.com/rockwell

https://soundcloud.com/technimatic

https://www.facebook.com/events/486624741490288/

http://www.eventim.bg/bg/bileti/shogun-audio-night-sofia-party-center-4th-km-807691/performance.html

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Видео


Албуми


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Пет години след като издадоха успешния и пълен с хитове "10 1/2", Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени...

Най-четени новини


виж всички