Криско с ексклузивна премиера на Нашият живот в :PM Club


Криско с ексклузивна премиера на Нашият живот в :PM Club

4225

Криско ще избухне в епицентъра на партито King Vanity Black в столичния парти :PM Club на 22 октомври.

Изпълнителят, който е сред журито в четвъртия сезон на X Factor Bulgaria, ще направи ексклузивна премиера на новия си музикален проект "Нашият живот".

Ден след премиерата на видеото на новото парче в интернет, Криско ще го представи за първи път на сцена. Клипът е заснет в Габрово в първото светско училище в България – националната Априловска гимназия, където е учил рапърът. В кадрите взимат участие съученици и класният ръководител на Криско. Песента е със специалното участие на Bon-Bon, а самият изпълнител споделя, че е с тотално различно звучене и послание от досегашото му творчество. Преди появата на Криско, King Vanity Black ще загрее публиката с уникалното денс шоу на професионалните танцьори Пачо и Здравко и бийтовете на актуалните хип-хопъри DJ Big Bo и DJ Go-Go. Верен на своя стил, хитовият изпълнител ще се включи в купона с най-яките си песни "Ideal Petroff", "Било кво‘т било", "Видимо доволни", както и продуцираната от него песен на една от фаворитките в третия сезон на X Factor - Гери-Никол - "Ела и си вземи". Парчето превзе всички музикални класации наскоро.

Междувременно рапърът си хареса 4 момичета за риалитито, първият голям концерт от което ще се състои в ефира на Нова от 21.00 ч. този вторник, 20 октомври. 14 финалисти ще влязат в първата музикална битка на голямата сцена.

"Много от песните, които съм правил, са създадени за момичета, затова смятам, че ще им бъда много полезен", сподели менторът, избрал Дарина Йотова, Виктория Георгиева, Анджела Киркова и Ева Мария Петрова за пътя към победата. "Доверете му се, той може да ви направи звезди!", с тези думи специалният гост на рапъра - Любо Киров (заедно на снимката), окуражи кандидатките в решаващия етап, признавайки, че самият той е затруднен в избора на тазгодишните изявени таланти.

Маги Халваджиян изгради отбора на зрелите кандидати с помощта на Заки, който не скри радостта си да се срещне с различна категория от тези, с които вече е работил в предишните два сезона. "Винаги съм мислил, че бих се чувствал най-добре в категорията на 25+, защото хората вече знаят, че животът не е само цветя и рози и че трябва да се бориш! Искам такива хора, защото знам как да ги мотивирам", разказа Маги, заложил на разнообразни лица, взимайки със себе си претендента от Нигерия Стивън Ачикор, Християна Лоизу от Кипър и Александрина Макенджиева.  

За първи път финалистите ще застанат пред публиката като истински звезди с класа, артистизъм и характер.

Отборите на Криско, Люси, Саня и Маги ще се впуснат в своето най-вълнуващо приключение по пътя към славата и сърцата на хиляди фенове.     

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички