Джейми Уун ще готви за екипа си в София


Джейми Уун ще готви за екипа си в София

3528

Джейми Уун (Jamie Woon), който ще изнесе ексклузивен концерт в Sofia Live Club тази събота (31 октомври), неведнъж е споделял в интервюта, че талантът, който най-много иска да притежава, е да бъде перфектен кулинар.

Изпълнителят на "Shoulda" е запален любител-готвач и в София най-накрая ще успее да сбъдне мечтата си да се докосне до професионалната страна на тази изискана професия. Както вече беше съобщено, Джейми и групата му, съставена от най-елитните британски музиканти в момента, ще пристигнат ден преди концерта, за да могат да разгледат София. Гостът ще използва възможността също да се отдаде на хобито си, като сам ще приготви храната за екипа си в елитен столичен ресторант.

Откритието на Ейми Уайнхаус ще се отдаде на кулинарната си страст в Гастротека L'Art De Vivre, където професионални съвети и напътствия ще му дава шеф Дани Спартак - възпитаник на елитнaта готварска школа Le Cordon Bleu. Майстор-готвачът вече е изготвил специално шест степенно меню от традиционни френски есенни вкусове, с които ще изненада елитните си гости.

Шеф Спартак ще покаже на Джейми висш пилотаж в кулинарията и двамата ще приготвят пюре от моркови с анасон, аспержи с пудра от маслини и рагу от горски гъби, телешко бон филе шароле с бейби моркови, гъби и печен лук, а за десерт - шоколадов ганаш с пяна от капучино и карамелизиран лешник. Шеф Дани Спартак и Гастротеката набират все по-голяма популярност с любопитната си целодневна концепция, която предлага различни френски вкуснотии, приготвени със сезонни продукти в различните части на деня.

Джейми Уун пристига с горещия си хит "Sharpness". Парчето беше представено за първи път в радиопредаването на Фарел Уилямс в платформата Beats 1 на Apple. Веднага след това Disclosure също подкрепиха талантливия си сънародник, като включиха "Sharpness" в плейлистата си за BBC Radio 1.

Парчето е първи сингъл от втория албум на изпълнителя - "Making Time", чиято премиера предстои на 6 ноември. В четирите години след излизането на "Mirrorwriting", Уун се отдава на писане на песни и сътрудничество с нови продуценти. Следвашият му диск ще бъде в познатия за звездата стил, но този път ще бъдат включени много повече живи инструменти, които ще разкрият пълния му талант на композитор и изпълнител.

Концертът на певецa, който е продуцент и мултиинструменталист, и неговата група ще се състои в Sofia Live Club от 21.00 ч. на 31 октомври точно за Хелоуин. Преди това Мартен Роберто ще нагорещи атмосферата с уникален диджейски сет, а след шоуто към него ще се присъедини тромбонистът TromBobby. Така събитието ще прерастне в своеобразно парти за Хелоуин с много настроение, парти музика и живи изпълнения, гарантират организаторите Moko Solution.

Билети на цена от 60 лв. могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна и онлайн ТУК, както и в Sofia Live Club.

"Sharpness" - тук: https://youtu.be/sA2eISSpcVE

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички