Латино дама вдъхновява Искрен Пецов за новото му парче Бомба е


Латино дама вдъхновява Искрен Пецов за новото му парче Бомба е

2835

Искрен Пецов ще представи пред медии и приятели видеоклипа към най-новата си песен - "Бомба е", в столичния пиано-бар Cheers от 18.30 ч. тази сряда, 11 ноември.

Певецът отбеляза с това парче края на летния сезон. Искрен отново е в стихията си – ритмична музика с латино елементи.  

"Бомба е" излиза през септември 2015 и първите ѝ изпълнения пред публика сочат, че е на път да се превърне в голям хит. Стилът е регетон с латино и хип-хоп. За видеото Пецов е вдъхновен от латиноамериканската си племенница, която след 20 години, прекарани в далечното и екзотично Перу, пристига да живее постоянно в България.

"Със своята атрактивна визия Паула Пецова се оказа много подходяща за главна героиня във видеото, заснето в края на септември на живописните плажове "Аргата" и "Бендида" край голф комплекса "Тракийски скали". Лирическият герой е влюбен до лудост в девойка, която флиртува с друг, докато е пронизвана от стрелите на Амур. Мъжката роля е поверена на Мистър България - Диан Христов", обяснява изпълнителят.  

Автори на песента са Искрен Пецов - музика и текст, Светослав Лобошки – аранжимент. Видеоклипът е дело на екип в състав: Искрен Пецов – режисьор и продуцент, Чавдар Николов – оператор и Васил Николов-Теслата – монтаж.

Cheers е на улица "Драган Цанков" 23. 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Видео


Албуми


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Пет години след като издадоха успешния и пълен с хитове "10 1/2", Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени...

Най-четени новини


виж всички