Уикеда и Котарашки с предколеден концерт в Mixtape 5


Уикеда и Котарашки с предколеден концерт в Mixtape 5

3048

Коледно-новогодишните празници в столичния клуб Mixtape 5 започват с общия концерт на Уикеда (Wickeda) и Котарашки (Kottarashky) & The Rain Dogs ft. Nufry на 23 декември.   

Вратите отварят в 22.00 ч., а с музикалната селекция ще се заеме Ginger Head - водещ и автор на предаването Shuffle по Дарик радио. Лайв частта ще започне с участието на ексцентричните музиканти Котарашки & The Rain Dogs, към които се присъедиява "човекът, невочек"/ "нечовек" Димитър Василев - Нуфри, придобил популярност още през далечната 1999.

Втората доза празнична енергия в нощта преди Бъдни вечер ще бъде произведена от друга добре позната комбинация - Ерол и компания. През миналата година те шокираха феновете с новината, че се разпадат. Ето че по-късно музикантите успяха да преборят кризисните моменти в своята дъгогодишна сценична "връзка" и да зарадват почитателите с още от своите луди лайв изпълнения.

Билети за събитието могат да бъдат намерени в мрежата на Eventim на цена от 10 лв. в предварителна продажба и 15 лв. на входа (ако са останали).

18+

Празничните събития продължават на 25 декември с изданието А Christmas Rockumentary и веднага след това на 26 декември с концерт на Рут Колева и Стефан Вълдобрев заедно с Обичайните заподозрени.

Защото Коледа е най-приятна, когато е споделена с добри приятели и хубава музика на живо.

Билети в предварителна продажба онлайн в мрежата на Eventim.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Интервю


Б.Т.Р. с нов сингъл Легенда и концерти в София и Варна през май

"Легенда" е последеният сингъл от албума "Невидими стени" на славната рок банда Б.Т.Р.Видеото, припомнящо...

Галерия


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Видео


Албуми


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Пет години след като издадоха успешния и пълен с хитове "10 1/2", Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени...

Най-четени новини


виж всички