Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

A Christmas Rockumentary live @ Mixtape 5


A Christmas Rockumentary live @ Mixtape 5

4137

Mixtape 5 представя специалното коледно издание на поредицата събития A Rockumentary от 21.00 ч. на 25 декември от 21.00 ч.

Публиката ще забавляват три популярни български рок банди - Hayes & Y, Jin Мonic и Bears Аnd Hunters от лейбъла Homeovox, който набра сериозна скорост през последната година. Те ще споделят сцената в голямата зала със селекторите Iveta Dimitrova и Shaker Maker.

Hayes & Y се изстреляха с почти непроследима скорост от "ъндърграунда" към висините на родната и световната музикални сцени. През октомври бандата издаде своето второ ЕР, което предизвика вълна от възхищение от страна на медиите и феновете. За него радиоводещият Красимир Москов написа: "В така наречения български алтернативен рок (каквото и да значи това) от много, ама много години не е имало особено вълнение в очакване на ново издание. (...). "Hayes & Y сами вдигнаха летвата с първото си EP. Добрата новина е, че с второто не само я прескачат, ами го правят с поне една педя аванс. Втората добра новина – ЕР-то е не само хубаво, но и много разнообразно".

https://www.youtube.com/watch?v=RWBppGCTWJ4

Jin Monic е българска рок-ен-рол банда, сформирана през 2011. Днес тя е в състав: Николай Иванов (вокал), Ивайло Василев (китара), Боян Дечев (китара), Джокич Стефанов (бас) и Георги Иванов (барабани). Първият гиг на момчетата е през 2013 и оттогава не са спирали да изнасят концерти както в София, така и в други големи градове из страната. През 2014 групата издава своя първи сингъл "Sober Face", последван от парчетата "Esus" и "You Stay Blue". През същата година стават част от българския музикален инди лейбъл Homeovoxmusic. В началото на ноември музикантите дебютираха с първи видеоклип към сингъла  "Doors Of Youth".
https://www.youtube.com/watch?v=0ag-IQI6w4o

Bears Аnd Hunters също се събират покрай лейбъла HomeovoxMusic. Както сами казват - те обичат да правят нещата свободно и от душа. Това се усеща и в музиката им. Тази година бандата зарадва феновете с официалното видео към парчето "Comeback Story", наситено с настроение, хубави кадри и динамична музика. Най-общо казано, Bears Аnd Hunters притежават по малко и от двете съставни части на своето артистично име. Една млада банда с много обещаващо бъдеще.
https://www.youtube.com/watch?v=uhNWlXSDUnw

Билети за събитието могат да бъдат намерени в предварителна продажба в мрежата на Eventim на цена от 10 лв. В деня на събитието и на място те ще струват 15 лв. Както обикновено организаторите препоръчват предварителното купуване на пропуск заради ограничения капацитет на клуба.

Вратите отварят в 21.00 ч.

18+

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички