Спечели книгата Камуфлаж на Петър Чухов


Спечели книгата Камуфлаж на Петър Чухов

4322

Любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" продължава.

Това е първото от коледно-новогодишните ни предложения, отправени до ценителите на истински качествената литература, озвучена от прекрасна музика. 

Двама от вас получават уникалния шанс да спечелят книгата на Петър Чухов "Камуфлаж". Имената на късметлиите ще бъдат изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

В каталога на кое издателство излезе "Камуфлаж"?

Пишете на:ivokitsov@yahoo.com

Za igrata/Camouflage

Очакваме до 23.00 ч. на 30 декември, сряда.

Оставете и GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само по веднъж.

Правилния отговор, както винаги, може да откриете в MySound.bg!

Успех на всички!    

В "Камуфлаж" влизат седемнадесет разказа и кратък роман, част от които са публикувани през годините на страниците на в. "Литературен вестник", в. "Литературен форум", в. "Труд", в. "Сега", в. "Стършел", в. "Капитал", сп. "Пламък", сп. "Егоист", както и в периодични онлайн издания за литература. Някои от тях са печелили награди на конкурси като "Агата" (за криминален разказ), за кратка проза на Erunsmagazine и LiterNet и "Развитие" (за нов български роман).

"Камуфлаж" е дванадесетата книга на Чухов, който има издадени още едно томче с проза, десет стихосбирки и книга за деца. Освен това пише музика и текстове и свири в етно-рок бандата Гологан, Par Avion Band и групата за поезия и алтернативен рок ЛаТекст, с която представя стиховете си. Член на популярната през 80-те и 90-те формация Субдибула.

Красивото и стилно оформление на книгата е на Капка Кънева.

Специална изненада на премиерата на "Камуфлаж" бе дебютната изява на Splendor Аnd Misery – експериментален проект, който съчетава електронно изработен звук с акустична тамбура и вокали (Анджела Родел и Виктор Тодоров).     

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички