Виж кой получава книгата на Петър Чухов Камуфлаж


Виж кой получава книгата на Петър Чухов Камуфлаж

3233

Поредното издание на любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" завърши.

Двама от вас получиха уникалния шанс да спечелят книгата на Петър Чухов "Камуфлаж". Имената на късметлиите бяха изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

В каталога на кое издателство излезе "Камуфлаж"?

Вярното е: ИК "Жанет 45"

Честито на Авлига Панова и Добромир Караангелов!

В "Камуфлаж" влизат седемнадесет разказа и кратък роман, част от които са публикувани през годините в различни периодични издания.

"Деликатна, фина, нежна, ранима проза. Петър Чухов не се бои да представя героите си малко слаби, малко смешни, понякога беззащитни. Защото знае: не е слабост да си слаб, слабост е да се правиш винаги на силен. Е, той не се прави, героите му не се правят, а се движат през света такива, каквито са – накърними, накърнени, но и остроумно изобретателни. Книга, пълна с блестящи хрумки и с уязвима топлота – един "камуфлаж", от какъвто се нуждае всяко живеене. И твоето също, драги читателю, затова – прочети тези разкази, няма да съжаляваш!"
Митко Новков

"Поетът Петър Чухов е написал блестяща книга с проза. Включените в "Камуфлаж" разкази и кратък роман са образци за творческо отношение към словото. В книгата има и поезия, и музика, и истинска стоманена белетристика със сюжет и истории. В това няма нищо чудно – защото самият Чухов освен поет е и музикант, и разказвач. В "Камуфлаж" всичките валенции на словото са отворени. В "Камуфлаж" всяко изречение звучи като хайку. В "Камуфлаж" виждаме как въглеродът на думите се превръща в диаманти. Книга за истински ценители".
Деян Енев

"От пронизващата острота на детския спомен до трогателната крехкост на снежните човеци в суровия казармен свят, прозата на Петър Чухов е богата на внушения и намеци, на тихи кризи и уж преглътнати болки. Разбира се, тук са и чудните хрумвания, и остроумните закачки, които така ярко нашарват неговата поезия. Но, парадоксално наглед, прозата му сякаш е по-лична, по-вглъбена, и зад ирониите ѝ дебнат рововете на оголена, дълбока чувствителност".
Ангел Игов

Междувременно все още може да пробвате късмета си за биографията "АББА. Любов, триумф, раздели" на Георги Тошев

Вижте КАК!

Успех на всички!   

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Видео


Албуми


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Пет години след като издадоха успешния и пълен с хитове "10 1/2", Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени...

Най-четени новини


виж всички