Бургазлии посрещат 2016-а с любими български поп и рок звезди


Бургазлии посрещат 2016-а с любими български поп и рок звезди

3885

Бургазлии и гостите на града ще празнуват в последната нощ на 2015 в компанията на цяла плеада звезди на родната поп и рок сцена.

Празничният концерт, с който община Бургас ще зарадва своите жители, е с начало 22.30 часа, а сцената ще бъде разположена по традиция на площад "Тройката" в непосредствена близост до коледните къщички.

За доброто настроение в новогодишната вечер ще се погрижат Преслава Пейчева и музикантите от група Те и рок бандите Остава и Jin Monic (на снимката). Бургаският изпълнител Стефан Лалчев, който е носител на първата награда от фестивала "Бургас и морето" през 2008 с песента "Не знаеш", ще се завърне подобаващо на родна сцена.

Точно в полунощ небето над града ще бъде озарено от новогодишна заря, а народната певица Жечка Сланинкова ще забавлява почитателите на фолклорните ритми в първите минути на януари 2016.

Водещ на новогодишното шоу ще бъде комедийнят актьор Георги Мамалев, което е гаранция за весел и незабравим празник. Неговите скечове допълнително ще покачат градуса на настроението на площад "Тройката" в нощта срещу 1 януари.

Всички бургазлии, избрали да посрещнат Нова година под открито небе, ще се почерпят по традиция с вино и новогодишна баница.

Кметът Димитър Николов ще приветства събралите се на площада в първите минути на Новата 2016-та, след което ще поздрави хората в приюта за бездомни и ще поднесе дарове за празничната им трапеза.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички