Легендите с два ексклузивни клубни концерта през февруари


Легендите с два ексклузивни клубни концерта през февруари

2847

На 5 и 6 февруари супергрупата Легендите ще изпълни своя звезден репертоар от най-добрите български рок парчета от последните 40 години в два ексклузивни концерта на сцената на Sofia Live Club.

Изявата на формацията е само два месеца след края на първото ѝ национално турне и концерта в зала 1 на НДК в София. Тогава залата беше разпродадена дни преди събитието и много от феновете не успяха да се сдобият с билети.

През февруари всички те ще могат да се срещнат с Йордан Караджов от Сигнал, Константин Цеков от ФСБ, Митко Кърнев от D2, Любо Киров, Константин Марков и Стенли от Тангра в по-интимна клубна атмосфера. Рокаджиите ще демонстрират музикалното си майсторство само за избрана публика от истински почитатели.

Сет листът на групата ще включва тоталните хитове "Богатство", "Нашият град", "Сто години", "Нямаше кой да ни каже", "Другия", "Обещание", "Може би", "Любовта, без която не можем", "Пак ще се прегърнем", "Има ли цветя", "Оловният войник", "Жулиета", "След десет години", "Сбогом", "Ледено момиче" и "Да те жадувам", изпълнени в оригиналните им аранжименти.

Билети - в мрежата на Eventim.bg: http://www.eventim.bg/bg/bileti/legendite-sofia-live-club-420978/event.html#

Пропуските в предварителна продажба са на цена от 40 лева.

Легендите са във Facebook на:

https://www.facebook.com/TheLegendsBG

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Видео


Албуми


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Пет години след като издадоха успешния и пълен с хитове "10 1/2", Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени...

Най-четени новини


виж всички