Хитове и ретро парчета на полуфинала в X Factor


Хитове и ретро парчета на полуфинала в X Factor

4331

Песни на Джъстин Бийбър, Ели Голдинг и други изпълнители на тотални хитове ще прозвучат на сцената в X Factor по Нова от 20.00 ч. този понеделник. 

Полуфиналът ще изправи участниците пред ново изпитание - да се справят с най-известните съвременни и ретро парчета. Християна Лоизу ще получи вдъхновяваща българска песен, интерпретирана от поколения артисти, а малко след това ще се окаже в центъра на любовен триъгълник с хит на световноизвестна дама, зaпочнала звездния си път именно от X Factor. Кристиан Костов ще се върне в класната стая, но този път урокът ще бъде придружен от много танци и музика. Най-младият финалист ще получи шанс да изпълни песен на най-известната британска банда в музикалната история. Сред класиките ще се наредят и песните на A.V.A., които ще си спомнят началото на приятелството. Дарина ще представи първата балада в кариерата на една от българските поп звезди, а след това ще се отправи към световната сцена с друг хит.
 
Решаващият полуфинал ще изпрати тримата най-добри изпълнители в четвърти сезон на X Factor към последната битка за победа на 25 януари от 20.00 ч. по Нова. За първи път в историята на шоуто в България освен възможност за професионална музикална кариера, победителят ще получи и паричната награда от 50 000 лв., която да инвестира в своето бъдеще.  
 
Следете най-интересните новини на официалната Фейсбук страница на предаването, както и любимите си моменти от X Factor в официалния канал във vbox7.com.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички