Мери Бойс Бенд с концерт навръх рождения си ден


Мери Бойс Бенд с концерт навръх рождения си ден

3236

Мери Бойс Бенд ще изнесе концерт отново навръх рождения си ден в Sofia Live Club от 20.00 ч. на 28 януари (четвъртък).

В репертоара на обичаната формация са песни от албумите "Непознати улици", "Само за теб" и "Дългият път към дома", неиздавани още сингли, както и чисто нови песни. Специален гост на събитието ще бъде тенорът Марио Николов. Ще имате възможност да чуете за първи път дуета "В моето сърце", поясни фронтдамата Мария Мутафчиева.

Музикантите с вълнение си спомнят първото участие в такъв формат през далечната 1995 на единствената тогава музикална сцена в София – прочутия Кънтри клуб. Днес, след многобройни концерти, музикални изяви, срещи с почитатели, албуми, награди и песента "Непознати улици" в учебника по музика, те признават, че им е рано за равносметка и гледат напред:

"Вече 21 години сме на музикалната сцена в България. Имаме още много за казване. В момента работим върху нов албум и върху солов албум на Мери. Приели сме 28 януари за официален рожден ден на групата. Искаме и тази година да си го отбележим на точната дата, сред хората, които ни обичат, по начина, по който се случи всичко през 1995. Ще имаме и гост – тенорa Марио Николов, с който Мери записва дуета "В моето сърце". Песента ще прозвучи за първи път на живо на концерта. Каним всичките си почитатели да дойдат! Те са верните ни партньори вече 21 години! Благодарим за подкрепата! Ще се видим на 28 януари"!

Билети - на място в клуба и от Eventim:

http://www.eventim.bg/bg/bileti/mary-boys-band-na-21-sofia-live-club-419424/event.html

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Видео


Албуми


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Пет години след като издадоха успешния и пълен с хитове "10 1/2", Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени...

Най-четени новини


виж всички