Финалът на X Factor е довечера


Финалът на X Factor е довечера

4289

Финалът на X Factor ще събере в общо изпълнение своите победители – Рафи, Жана и Славин, по Нова от 20.00 ч. този понеделник, 25 януари.

Васил Найденов, Любо Киров и фронтменът на Б.Т.Р. Атанас Пенев ще бъдат сред специалните гости на шоуто.

Четвъртият сезон ще завърши с култови парчета, изпълнени от най-големите български поп и рок изпълнители, които не само ще разтърсят публиката, но и ще вдъхнат кураж на тримата финалисти в дългоочаквания момент.

Финалът няма да изневери на традицията, представяйки на феновете много изненади и спиращи дъха изпълнения, чиито главни герои са Кристиан, Дарина и Християна. "Не се страхуваме от голямата сцена – затова сме тук!", заявиха категорично любимците на България в "Събуди се", добавяйки, че са готови да дадат най-доброто от себе си в името на голямата битка и мечтаната победа. Както MySound.bg вече съобщи, победителят ще получи възможност за истинска музикална кариера и ще спечели наградата от 50 000 лева, която да инвестира в своето бъдеще.

Кулминацията на шоуто ще събере тримата фаворити от предишните сезони - Рафи, Жана Бергендорф и Славин.

Те ще изпеят общо парче, споделяйки глас, амбиция и харизма – качества, които ги превърнаха в победители в предишните издания.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички