Спечели пропуск за концерта на IAMX!


Спечели пропуск за концерта на IAMX!

3288

Любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" продължава.

Предложението и този път е от нашите приятели Loud Concerts, организиращи първата изява на Chris Corner в България. Както е известно, именитият британец пристига със своя солов проект IAMX да представи актуалния си албум "Metanoia" в столичния клуб Joy Station от 20.00 ч. на 16 март.  

Двама от вас получават шанса да се сдобият с пропуск за събитието. Имената им ще бъдат изтеглени на принципа на томболата в редакцията сред всички, дали верен отговор на въпроса:

Член на коя емблематична британска трип-хоп формация е Chris Corner?

Пишете на:ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/IAMX

Очакваме до 11.00 ч. на 15 март, вторник.

Оставете и GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само по веднъж.

Правилния отговор, както винаги, може да откриете в MySound.bg!

Успех на всички!

"IAMX всъщност е моята социална терапия" - споделя Chris Corner -  "Това е начин да общувам със света, да излея душата си и в същото време да танцувам. Също така е и извинение да играя с личността си, да разкривам определени черти от характера си, които не изследвам в ежедневния си живот".

Шестият албум "Metanoia", издаден в края на миналата година, е изключително важен за британския композитор, продуцент, мултиинструменталист, вокалист и видеоартист. Разнообразната музикална линия отбелязва завръщането на Corner към най-добрите времена, когато се наложи като една от най-забележителните и креативни личности в света на електронната музика. Критиката прие новия материал като нова страница в историята на проекта и поредна брилянтна продукция с марката на Chris Corner.

Групата е на европейско турне, част от което е и датата ѝ в София. Горещият сингъл на IAMX е "North Star". Клипът към него е дело на самия Chris Corner.

YouТube: https://www.youtube.com/watch?v=FLmC2hSRwKM

Facebook: https://www.facebook.com/IAMXOFFICIAL/posts/10154672106429012

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Видео


Албуми


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Пет години след като издадоха успешния и пълен с хитове "10 1/2", Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени...

Най-четени новини


виж всички