Вход свободен за дами на акустичния концерт в Тънка червена линия


Вход свободен за дами на акустичния концерт в Тънка червена линия

4013

В деня на специалния за всички дами празник, столичният бар "Тънка червена линия" отправя изкушаваща покана за акустичен концерт.

За целта е наета малка сцена, на която ще свирят добре познати музиканти - Пенко Скумов и Митко Пешев от Soundprophet, Иван Гатев от Контрол, Методи, Радула и Камен от No More Many More. Освен с авторската си музика, те ще  забавляват присъстващите на 8 март и с акустични преработки на на любими парчета. Селекцията за вечерта ще включва Fun Lovin' Criminals, Barry White, Depeche Mode и много други.

За всички дами входът е свободен, а за гости от мъжки пол пропускът ще бъде 7 лева. Тъй като празничната вечеринка е преди работен ден, тя ще започне точно в 21.00.

Тематично парти, наречено Florence Аnd The Female Machines, предстои също в седмицата на дамския празник. То ще бъде в популярния столичен рок-бар от 21.00 ч. този петък, 11 март.

Ще звучи музиката на Florence & Тhe Machine, The Dead Weather, The Kills, Yeah Yeah Yeahs, Savages, Skunk Anansie, Garbage, Republica, PJ Harvey, Tori Amos, Alanis, Bjork, Amy Winehouse и много, много други любими жени. За музикалната селекция ще се погрижи Краси Москов.

Вход свободен.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички