Виж кой спечели пропуск за IAMX


Виж кой спечели пропуск за IAMX

4007

Поредното издание на любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" завърши.

Предложението и този път бе от нашите приятели Loud Concerts, организиращи ексцентрично шоу на Chris Corner и съмишлениците му от IAMX. Както е известно, първата изява на проекта у нас ще се състои в столичния клуб Joy Station от 20.00 ч. на 16 март, сряда.

Двама от вас получиха уникалния шанс да спечелят пропуск за събитието. Имената им бяха изтеглени на принципа на томболата в редакцията сред всички, дали верен отговор на въпроса:

Член на коя емблематична британска трип-хоп формация е Chris Corner?

Вярното е: Sneaker Pimps

Честито на Стоян Коев и Надежда Енчева.

Датата в България е част от европейското турне на британския проект в подкрепа на неговия актуален албум "Metanoia" и следва изявите в Австрия, Унгария и Румъния. Представянето на бандата навсякъде предизвиква възторжени реакции от страна на феновете.

В клуб Joy Station няма да се допуска внасянето на застрашаващи здравето опасни предмети. Забранено е също така внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видео камери и други професионални записващи устройства.

Всички зрители под 18 години трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация. Тя може да бъде свалена от www.loudconcerts.com  или от тук (http://loudconcerts.bg/deklaraciia-za-pridruzhitel-loud-concerts).

Декларацията може да бъде получена и от охраната на входа на клуба. Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа на залата, като няма нужда да бъде нотариално заверен.

Билети - в мрежата на Eventim (www.eventim.bg) и партньорите в цялата страна - магазинитe Office 1 Superstore, OMV, Picadilly, "Техномаркет", "Технополис". Цената е 30 лева, а в деня на концерта, както и на място в Joy Station - 40 лева за пропуск.

"Спечели с MySound.bg" ще продължи скоро.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички