Поли Генова с If Love Was A Crime в Израел, Холандия и Англия


Поли Генова с If Love Was A Crime в Израел, Холандия и Англия

5305

Поли Генова ще представи българската песен за "Евровизия" 2016 и в Израел.

Промоционалният концерт е в Тел Авив на 12 април. Очаква се на него да присъстват още 19 участващи в тазгодишното издание на песенната надпревара.

Вокалистката вече имаше среща с почитателите на конкурса в Рига, където за първи път изпя "If Love Was A Crime" (#ILWAC) на международна сцена. В латвийската столица (кадър от визитата на снимката), откъдето започна турнето ѝ, тя получи голяма подкрепа както от феновете, така и от европейските медии.

В програмата на Генова за този месец са включени още концерти в Амстердам (Холандия) на 9 април и в Лондон (Великобритания) на 17 април.

Събитията са изключително важна среща на певицата с международната публика и могат да окажат сериозно влияние при гласуването по време на полуфинала (12 май) и финала (14 май) на "Евровизия" 2016 в Стокхолм.

"Въпреки че ще участвам в "Евровизия" за втори път, отново се вълнувам много. Според мен това е нормално, защото представям не само себе си, но и цялата страна. Смятам, че след като песента ни се прие толкова добре, имаме големи шансове в Стокхолм", казва Поли Генова.

Тя е получила уникален шанс да е сред малкото българи, които имат собствен публичен чат във Viber. Певицата вече публикува в него ексклузивни снимки, видеа и информация от турнетата и участията си. Поли се присъедини към световни имена и институции, сред които Paul Van Dyk, Ministry Оf Sound, Exit Festival, Ibiza Rocks и други, които използват възможността за създаване на собствени стикери.

Чатът на Генова събра почти 1 000 последователи, които буквално следят всяка стъпка и изява на изпълнителката и общуват с нея в реално време. Поли и екипът на Viber са много развълнувани от началото на взаимното партньорство и ще продължат да изненадват феновете си с много позитивни емоции.

Публичният чат на Поли Генова е тук:

www.viber.com/poligenova

Интересът към изпълнителката и българската песен е голям и в YouTube, където гледанията на видеото са над  милион.  

Още актуална информация за българския представител в "Евровизия" 2016 - на eurovision.bnt.bg, както и във Фейсбук: BNT Eurovision Bulgaria.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички