Рики е Повери и Тоника Домини със съвместен сет в края на шоуто


Рики е Повери и Тоника Домини със съвместен сет в края на шоуто

4458

Рики е Повери (Ricchi Е Poveri) и Тоника Домини (на снимката) ще завършат концерта си със съвместно изпълнение на няколко песни, сред които "Здравей, как си приятелю", "Che Sarà" и "Ладо, ле, Ладо".

Както е известно, дългоочакваното събитие е в столичната зала "Арена Армеец" на 16 април, събота.

Знаменитото италианско трио ще пее малко над час. Българската формация Тоника Домини ще се представи преди гостите с бенд от 15 популярни музиканти, сред които Георги Марков, Ивайло Звездомиров и Цветан Недялков, съобщи Красимир Гюлмезов, главен организатор на събитието и "виновник" за възраждането на именитата група Домино с нейните оригинални вокалистки Ева Найденова и Виолета Гюлмезова.

Концертът започва в 19.30 ч. "Нарочно избрахме този час - да е удобен и за наши почитатели извън София, които ще пристигнат за събитието", поясни Краси, обяснявайки, че репертоарите на групите ще бъдат предимно от златни песни, доказани във времето и обичани от публиката.

Рики е Повери е състав с впечатляваща кариера и история. Многократен носител на награди от легендарния фестивал "Сан Ремо", с милиони продадени албуми и хиляди концерти в цял свят. Групата ще остане завинаги в сърцата на почитателите на мелодичната песен. "Voulez-Vouz Dancer", "Mamma Maria", "Sarà perche ti amo"... са световни № 1 хитове, които сега ще прозвучат на живо в зала "Арена Армеец".

Подобна история в български мащаб има Тоника Домини. В нея са Ева Найденова, Виолета Гюлмезова и Красимир Гюлмезов, част от чиято изпълнителска кариера е преминала като Тоника и Домино. Те са написали златни страници в историята на популярната ни музика, създавайки много от вечните български песни и спечелвайки за родината ни авторитетни награди от международни фестивали и конкурси. Краси и Вили Гюлмезови, обединени в Шик, са сред най-известните български дуети.

Билети - чрез мрежата на Eventim.    

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Видео


Албуми


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Пет години след като издадоха успешния и пълен с хитове "10 1/2", Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени...

Най-четени новини


виж всички