Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

HippieLandia 2016 се разраства, ще се проведе в 2 нощи: 1 и 2 юли


HippieLandia 2016 се разраства, ще се проведе в 2 нощи: 1 и 2 юли

5339

Дългоочакваният HippieLandia Music Festival 2016 ще продължи две нощи и ще се състои на 1 и 2 юли, известиха организаторите на събитието EventEase.

Както е известно, то ще се проведе на две сцени в парка на летище София до Терминал 2.Освен вече обявените Gorgon City, Netsky, Gus Gus, Enei и HVOB, в парти маратона ще се включат Black Sun Empire, Dax J, Cooh & Аvigeya, Birben, Riddimbox и още няколко представители на световната сцена, които предстои да бъдат обявени.

Събитието, вдъхновенo от парти духа на Smirnoff, ще започне в 21.00 ч. и ще продължи много след изгрев слънце. Единствената промяна в програмата е появата на Netsky на 1 юли, вместо следващата вечер.

Всички предварително закупени билети за 2 юли ще важат и за 1 юли, без нужда от допълнителна презаверка или доплащане.

Дългоочакваният албум III на Netsky ще излезе на 20 май, а част от вече разпространените в онлайн пространството парчета загатват за креативната еволюция, която музиката му е преминала. Хитът му с Emeli Sande – "Thunder", както и "Work It Out", "Rio" и "Higher", носят съвременния дръм-ен-бейс полъх, който определя белгийския диджей като един от най-иновативните музикални продуценти от новото поколение.

Cooh и Авигея - Live Set (България)
Веднага след дръм-ен-бейс сеназцията Netsky на 1 юли предстои вълнуваща среща между Иван Шопов и фолклорната вокална група Авигея, която ще докосне феновете до магията на българската народна музика, смесена с електронните звуци от бъдещето, създавани на живо от Cooh.

Cooh & Аvigeya Live
Cooh Facebook
Аvigeya Soundcloud

Black Sun Empire (Холандия)
След космическите звуци на Cooh и Авигея ще излязат Black Sun Empire - още едни безспорни дръм-ен-бейс любимци на българската публика. Съвместната им продукция със State Оf Mind - "The Violent Five", излезе в началото на май и отново взриви всички почитатели на холандското трио. То обикаля най-грандизоните световни фестивали с неподправената си марка за иновативен дръм-ен-бейс. Холандците пристигат на 1 юли директно в парка на летище София в компанията на Multiplex MC, за да представят най-горещата продукция на лейбъла си BlackOut.

Black Sun Empire Facebook
Black Sun Empire YouTube


Dax J (Великобритания)
Втората сцена на HippieLandia на 1 юли ще бъде предоставена на британския техно диджей и продуцент Dax J. Иновативното техно звучене в неговата продукция се превърна в запазена марка за авторските му парчета. Те могат да бъдат чути в най-горещите моменти от сетовете на Dave Clarke, Ben Klock, Slam и Gary Beck. Популярното английско списание за електронна музика Mixmag отличава дебюта на Dax J "Shades Оf Black" като най-добър албум за октомври 2015. Продукцията на младия и талантлив артист достига 1-во място в класацията на Juno Records. Dax J има многобройни участия в едни от най-популярните фестивали и  култови клубове в Европа, сред които Berghain, Awakenings, Fabric, Reaktor и Glastonbury. HippieLandia Music Festival е повод за първото му гостуване в България, а заедно с него ще се изявят българските техно диджеи Riddim Box, Birben и JVDB.

Повече информация за тях - във фен страницата на HippieLandia Music Festival.

Dax J Facebook
Dax J Soundcloud


Двудневните билети за целия фестивал са в продажба на цена от 40 лв., еднодневните (за 1 или 2 юли) са на цена от 32 лв.

Пропуски:

Електронен/HomeTicket билет директно чрез линк:

http://www.ticketportal.bg/search2.asp?ID=43678&ID_Objekt=425148

Стандартни билети: в мрежата на Ticketportal.bg в цялата страна - бензиностанции OMV, книжарници Booktrading, магазини "Пикадили", магазини "На тъмно", Билетен център на НДК, билетна каса в зала "Арена Армеец" и други.

Събитието във Фейсбук:

https://www.facebook.com/events/589569871191510

Повече информация и въпроси свързани с билетите - на: +359886333367

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички