Графа ще открие нова страница в историята на българската поп музика на 30 септември
Концертът на Eagle-Eye Cherry в София се отменя
September FUN'k Festival обяви първите си големи имена
Миро с втори концерт в зала 1 на НДК – специално коледно издание на 21 декември
Дами канят в царството на фламенкото. Пианистката Миранда Фернандес ще гостува в София със своето трио
Концертът на Hammerhead (BG) се отменя
Международният фестивал за автори изпълнители Sofia Singer Songwriter Fest се подготвя за своето седмо издание
Графа, Tino, Mona, Христина Йосифова–Hrisi, K.Lina, спортната легенда Йордан Йовчев и виртуозният пианист Евгени Генчев също тръгват "Отново на училище с радио N-Joy"
Wrong Fest 2023 започва в София този четвъртък
September FUN'k Festival с първо издание у нас: Всички в Чистилището!
Концерт на She Past Away в София. Новата тъмна вълна приижда в края на септември
София избира своята песен за 2023 година. ХIII-тото издание на международния фестивал за поп и рок "София" подкрепя българската музика и общественозначими каузи

HMSU с мощна дръм и басс програма през лятото


HMSU с мощна дръм и басс програма през лятото

4721

Програмата на родната музикална организация Hard Music Аnd Sounds United (HMSU) изглежда по-натоварена от всяко друго лято.

В следващите три месеца дръм-ен-басс диджеите ще имат повече от 10 участия в събития от различни формати - собствени и като гости; както на закрито, така и на фестивали под открито небе.

Поредицата започва на 20 май, когато е планирано парти със закачливо име "Децибал". За програмата, в която участват над 15 артисти, ще бъдат отворени и двете зали на столичния парти център "4 км" с общ капацитет над 1 000 души. В афиша са всички артисти на HMSU без Cooh, който има други изяви. Повече информация - тук:

https://www.fb.com/events/532903863561353

Седмица по-късно - на 27 май, HMSU организират първото си парти в Пловдив от две години насам. Събитието е от поредицата DNB Movement и в него ще вземат участие Ogonek, Targy и EXо b2b BzzzT. Събитието е в добре известния клуб "Грамофон".

На 25 юни HMSU свикват сбор на софийски терен и ще открият летния парти сезон с безплатно събитие в Борисовата градина (клуб "Маймунарника"). Началният час е 16.00 ч., след 22.00 ч. лица под 18 няма да се допускат.

Първата юлска сутрин ще може да посрещнете заедно с HMSU под открито небе на едно необичайно място - гара Бов. Диджеите ще подготвят петъчната програма на фестивала Electrosphere, а подробности за събитието може да следите тук:

https://fb.com/events/247046245685023.

И това не е всичко. Тъкмо когато жегата в София стане нетърпима, HMSU отправят неустоимо предложение да се включите в 16-то издание на лятната емоция Broken Balkanz - най-дълго провеждания фестивал в България. Тази година той ще е от 22 до 24 юли и в него ще вземат участие над 20 диджея от Балканите и още толкова родни творци. Мястото пак е Витоша -  свежата поляна пред хижа "Момина скала". Фестивалът отдавна се превърна в основен форум за сверяване на часовниците с новите тенденции в басс музиката. Програма:

https://www.fb.com/events/1513943185575364/.

В лятната програма на HMSU е и едно ново амбициозно събитие - морски фестивал със звучното име Bass Sea Festival. Такъв тип проява ще се проведе за първи път у нас, а мястото е красивият плаж на Wake UP - Варвара. Четиридневното морско забавление ще започне на 4 август и ще продължи до 7 август включително. Организаторите обещават силна международна и родна селекция от артисти и разнообразие от стилове. Музикалната програма ще бъде допълнена и от много атракции, партита на лодка, безплатни дневни събития, зона за къмпинг и много други.

След това HMSU поема към Смолян за двудневен планински фестивал, а каузата е повече от добра - спасяване на местното читалище. Датите са 19 и 20 август, допълнителна информация предстои да бъде обявена.

Междувременно диджеите на HMSU ще вземат участия в различни партита - High Roll ще имат изяви във Великобритания през май и юни, EXo ще бъде част от програмата на "Артмосферик" фестивал през юли, а Иван "Cooh" Шопов, както винаги, е ангажиран с многобройни партита из цяла Европа.

Може да загрявате със забавните онлайн предавания по radio.hmsu.org с ЕХо и Тарги на 29 май. Bass Blog Bulgaria са потвърдили и три предавания с различни гости, първото от които е на 22 май. Миксове от чуждестранните артисти в Broken Balkanz 2016 се очакват през юни и юли.

Повече информация за HMSU и партитата- на:

https://fb.com/hmsu.org

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Simply Red - "Time"

Видео


Албуми


Simply Red - "Time"

Simply Red се завърна.Четири години след триумфа на "Blue Eyed Soul", една от най-ценените групи в Обединеното...

Най-четени новини


виж всички