HMSU с мощна дръм и басс програма през лятото


HMSU с мощна дръм и басс програма през лятото

4912

Програмата на родната музикална организация Hard Music Аnd Sounds United (HMSU) изглежда по-натоварена от всяко друго лято.

В следващите три месеца дръм-ен-басс диджеите ще имат повече от 10 участия в събития от различни формати - собствени и като гости; както на закрито, така и на фестивали под открито небе.

Поредицата започва на 20 май, когато е планирано парти със закачливо име "Децибал". За програмата, в която участват над 15 артисти, ще бъдат отворени и двете зали на столичния парти център "4 км" с общ капацитет над 1 000 души. В афиша са всички артисти на HMSU без Cooh, който има други изяви. Повече информация - тук:

https://www.fb.com/events/532903863561353

Седмица по-късно - на 27 май, HMSU организират първото си парти в Пловдив от две години насам. Събитието е от поредицата DNB Movement и в него ще вземат участие Ogonek, Targy и EXо b2b BzzzT. Събитието е в добре известния клуб "Грамофон".

На 25 юни HMSU свикват сбор на софийски терен и ще открият летния парти сезон с безплатно събитие в Борисовата градина (клуб "Маймунарника"). Началният час е 16.00 ч., след 22.00 ч. лица под 18 няма да се допускат.

Първата юлска сутрин ще може да посрещнете заедно с HMSU под открито небе на едно необичайно място - гара Бов. Диджеите ще подготвят петъчната програма на фестивала Electrosphere, а подробности за събитието може да следите тук:

https://fb.com/events/247046245685023.

И това не е всичко. Тъкмо когато жегата в София стане нетърпима, HMSU отправят неустоимо предложение да се включите в 16-то издание на лятната емоция Broken Balkanz - най-дълго провеждания фестивал в България. Тази година той ще е от 22 до 24 юли и в него ще вземат участие над 20 диджея от Балканите и още толкова родни творци. Мястото пак е Витоша -  свежата поляна пред хижа "Момина скала". Фестивалът отдавна се превърна в основен форум за сверяване на часовниците с новите тенденции в басс музиката. Програма:

https://www.fb.com/events/1513943185575364/.

В лятната програма на HMSU е и едно ново амбициозно събитие - морски фестивал със звучното име Bass Sea Festival. Такъв тип проява ще се проведе за първи път у нас, а мястото е красивият плаж на Wake UP - Варвара. Четиридневното морско забавление ще започне на 4 август и ще продължи до 7 август включително. Организаторите обещават силна международна и родна селекция от артисти и разнообразие от стилове. Музикалната програма ще бъде допълнена и от много атракции, партита на лодка, безплатни дневни събития, зона за къмпинг и много други.

След това HMSU поема към Смолян за двудневен планински фестивал, а каузата е повече от добра - спасяване на местното читалище. Датите са 19 и 20 август, допълнителна информация предстои да бъде обявена.

Междувременно диджеите на HMSU ще вземат участия в различни партита - High Roll ще имат изяви във Великобритания през май и юни, EXo ще бъде част от програмата на "Артмосферик" фестивал през юли, а Иван "Cooh" Шопов, както винаги, е ангажиран с многобройни партита из цяла Европа.

Може да загрявате със забавните онлайн предавания по radio.hmsu.org с ЕХо и Тарги на 29 май. Bass Blog Bulgaria са потвърдили и три предавания с различни гости, първото от които е на 22 май. Миксове от чуждестранните артисти в Broken Balkanz 2016 се очакват през юни и юли.

Повече информация за HMSU и партитата- на:

https://fb.com/hmsu.org

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички