Новият албум на Графа с рекордни продажби


Новият албум на Графа с рекордни продажби

5184

Издаденият само преди броени дни албум на Графа "Моменти" регистрира рекордни за българския пазар продажби, съобщава с голяма гордост лейбълът му "Монте Мюзик".
 
Влади Ампов работи по диска близо година, за да зарадава феновете и почитателите на качествената българска музика. За "Моменти" Графа споделя, че е едно от най-вдъхновените му и емоционални творения, много музикален, много дълбок и искрен.

В проекта са включени пет нови парчета, дуетът с Белослава "Сън",  хитовете "Домино", "Drama Queen", "Моменти", "Седемте езера", "На ръба на лудостта" с Михаела Филева и три ремикса.

"Моменти" е достъпен за феновете в най-голямата верига супермаркети в България на преференциална цена от 7.90 лв. до края на тази седмица, а след това ще бъде дистрибутиран в цялата търговска мрежа.

На официалния Фейсбук профил на Графа валят съобщения от фенове, които споделят суперлативи за новия му албум. Както MySound.bg своевременно огласи, музикантът е на първото си европейско турне в момента. Концертите във Виена, Лондон, Брюксел, Амстердам, Мюнхен и Цюрих преминаха изключително успешно, като се оказа, че българите в чужбина не са безразлични към родната музика. Повечето от тях са знаели почти всички текстове на Графа и в много от случаите цялата зала е пяла хитовете на изпълнителя с него.

Предстоят изяви, част от които със специални гости Деси Добрева, Валди Тотев и Васко Кръпката.

Последните дати от обиколката са в Мадрид на 27 май и в Барселона следващата вечер.

Кратък клип от първия концерт от турнето:

https://www.youtube.com/watch?v=SRYtK3yRSuA&feature=youtu.be

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички