Броени дни до първия концерт на Елена Ваенга у нас


Броени дни до първия концерт на Елена Ваенга у нас

4673

Остават броени дни до концерта Елена Ваенга в София.

Както е известно, примата на руския шансон ще пее в зала 1 на НДК от 20.00 ч. на 7 юни. Незабравими моменти очакват нейните почитатели и на тематичното афтърпарти, което ще се състои в Royal Piano Club - НДК (срещу пилоните). Наречено "Руска вечер", то ще предложи танци, снимки, автографи,  впечатления  и много емоции, уверяват организаторите "Жокер Медиа".

Това е първо гостуване на именитата певица в България. Нейното истинско име е Елена Владимировна Хрульова. Артистичният псевдоним Ваенга е измислен от майка ѝ. Певица, автор на песни, композитор и актриса, Елена спечелва любовта на публиката с неповторимостта на артистичната си натура, вокални данни и необикновени песни. Едва 9-годишна тя сътворява първата си песен и с нея печели конкурс за млади композитори. Оттогава пише и изпълнява сама своите произведения. Досега има над 800 песни, някои от които са създадени за популярни руски групи. Музиката и поезията вървят паралелно. Кариерата ѝ се развива стремително и Ваенга става звезда благодарение на специфичния си глас. Концертите ѝ винаги са в препълнени зали. Елена еднакво добре изпълнява рок, джаз, военни песни, романси, но руският шансон остава нейна запазена марка.

Изпълнителката мечтае да стане народна артистка, но не заради титлата. Иска да пее във всеки град в Русия, а те са повече от 800. "Не мога да съществувам без сцената", казва Ваенга, която отказва участия в риалити шоута, тъй като на първо място за нея е музиката.

"Добрият музикант трябва да има свой собствен стил. Ето към това човек трябва да се стреми. Когато пея, съм щастлива", споделя Елена.

Билети за концерта - в мрежата на Eventim.bg.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички