Юбилейното издание на Обичам 90-те завладява София: Krayzee


Юбилейното издание на Обичам 90-те завладява София: Krayzee

4669

Петото юбилейно издание на "Обичам 90-те" ще завладее отново столичния Зимен дворец на спорта на 11 юни.

Деветдесетарският дух ще се завърне у нас с любими и популярни хитове от La Bouche, Fun Factory, Culture Beat feat. Tania Evans в тандем с рапъра Krayzee, придобил популярност от участията си в някои от най-големите хитове на C.C. Catch, и едни от най-обичаните евро рап изпълнители от българските фенове - C-Block.  

В билетната мрежа вече са пуснати в обращение пропуски и за 700 седящи места, като стойността на един пропуск за седящо място е 50 лв., а стойността на групов билет, отговарящ на три седящи места, е 135 лв. Останалите цени са: единичен редовен билет с правостоящо място - 40 лв., а групов редовен за трима - 105 лв; единичен ВИП-пропуск за 70 лв. и групов за трима на цена от 180 лв. Налични са ВИП-билети, а всеки от тях осигурява гардероб, достъп до залата през ВИП-вход, достъп до Golden Circle пред сцената (само за 400 души) и до бара на Golden Circle.

Организаторите радио Energy и Coco Agency са подготвили много изненади за предстоящото юбилейно издание и игри от сцената, гарнирани с любими парчета, сред които "I Wanna Be With U", "Sweet Dreams", "Mr. Vain", "Time Is Tickin' Away" и още много други. На сцената на "Обичам 90-те" екипът на радио Energy ще отбележи своята 10-годишнина.   

За пет години поредицата "Обичам 90-те" успя да срещне българските фенове на евроденс и рап музиката с много популярни изпълнители - 2 Unlimited, Dr. Alban, E-Type, Jenny от Ace Оf Base, Ice MC, Captain Jack, Nana, C-Block, East 17, DJ Sash!, Masterboy, SNAP!, Haddaway и Corona.

Линк към онлайн продажба на билети:

http://www.eventim.bg/bg/bileti/i-love-the-90s-sofia-tba-419225/event.html

Линк към сайта на радио Energy:

http://www.radioenergy.bg/

Линк към фен страницата на радио Energy във Фейсбук:

https://www.facebook.com/RadioENERGYbg/?fref=ts

Линк към страницата на "Обичам 90-те" във Фейсбук:

https://www.facebook.com/Ilovethe90sBG

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички