Б.Т.Р. с концерт в Пловдив


Б.Т.Р. с концерт в Пловдив

4848

Рокаджиите Б.Т.Р. ще свирят в афиша на "Европейската столица на културата" 2019 Пловдив в градския летен театър от 23.30 ч. на 7 юни.

В двучасовия концерт с впечатляваща мултимедия ще бъдат представени хитовите сингли от 23-годишната история на групата "Елмаз и стъкло", "Хей, момиче", "Спасение", "Цвете от луната", "Море от любов", "Да погледна в теб", "Хвани живота си в ръце" и други, както и най–новите песни от актуалния албум на бандата "Защо" -  "Забравена нежност", "Защо" и "Несбъдване", "100 надежди" и "Златен дъжд".

Емблематичната рок формация се завърна от едномесечно турне с 14 концерта в САЩ, европейско турне с 11 концерта в Австрия, Германия, Швейцария, Белгия, Холандия и Великобритания. Два дни след завръщането си от Стария континет, Атанас Пенев и Ко. стартираха и обиколка в България.

Музикантите получиха престижните отличия за група на годината и албум на годината от Годишните музикални награди на БГ радио 2015, реализираха уникална видеопродукция без аналог у нас на дуетна балада с Мариана Попова "Несбъдване". На празниците на изкуствата "Аполония" 2015  Б.Т.Р. и Христо Мутафчиев изнесоха акустичен концерт-спектакъл.

YouТube:

"Златен дъжд":  
https://www.youtube.com/watch?v=CZII9vJcDWs

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички