Любо Киров с първи самостоятелен концерт в зала 1 на НДК


Любо Киров с първи самостоятелен концерт в зала 1 на НДК

4127

Билетите за първия самостоятелен концерт на Любо Киров в зала 1 на НДК са почти изчерпани, има известно количество в оркестрината и на втори балкон.

Както е известно, събитието ще се състои от 20.00 ч. на 9 юни, четвъртък. Емблематичният вокалист, композитор и текстописец ще се изяви заедно с музикантите, с които работи интензивно в последните години - маестро Живко Петров (пиано), Ангел Дюлгеров (китари) и Калин Вельов (ударни). Близо два часа ще продължи спектакълът, който ще започне със знаковата за Киров песен "Говори ми на ти".    

"Мисля, че дойде моментът, в който да направя крачка в тази посока – както аз, така и българската музика на моето поколение. Не мога да отрека, че е необходима смелост да излезеш от удобството на клубните сцени и да опиташ да овладееш по-голяма зала и сцена. Имам една сериозна причина да смятам, че мога да го направя, и това е публиката", споделя Любо.

"Искам концертът да бъде много личен, приятелски и с благодарност към хората, които са намирали нещо за себе си през годините в моите текстове и музика. Ще поднеса и своето уважение към изключителните творци, които са ме вдъхновявали през годините и са ме формирали като артист на сцената", допълва вокалистът, част от дрийм-тийма на Легендите.

Концертно видео на "Заедно": https://www.youtube.com/watch?v=t8ERmJ2485o

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Видео


Албуми


Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени - Жълт код

Пет години след като издадоха успешния и пълен с хитове "10 1/2", Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени...

Най-четени новини


виж всички