Тангра с още един концерт на 24 юни


Тангра с още един концерт на 24 юни

5218

Поради огромен интерес от страна на публиката, любимата на поколения българи група Тангра ще изнесе допълнителен концерт в зала "Сити Марк" арт център (старото кино "Левски") от 18.00.00 ч на 24 юни (петък).

Първоначално обявеният концерт от 20.00 ч.  е напълно разпродаден, похвалиха се от групата.

"Оловният войник", "Богатство", "Нашият град" и още много от вечните песни на Тангра - банда и публика ще запеят в един глас по време на двата концерта в петък вечер.

Константин Марков, Станислав Сланев - Стенли, Дани Ганчев и гост музикантите Иво Чалъков и Стефан Попов - добре познати от Grаvity Co.,  ще представят най-големите хитове на знаменитата формация от всичките  ѝ периоди с нова енергия, нов заряд и осъвременено звучене.

Както MySound.bg вече писа, след повече от 25 години мълчание формацията се завръща ударно на сцената, а петимата музиканти вече нямат търпение да се срещнат с феновете си! На 24 юни (петък) ще имат щастието тази среща да се случи цели два пъти – с концерти от 18.00 ч. и от 20.00 ч.
 
Билети за концерта от 18.00ч. на 24 юни (петък) - чрез www.Ticketportal.bg и www.Ticketsbg.com, както и на касата в "Сити Марк" арт център на булевард "Янко Сакъзов" №30. Цена - 20 лв. за билет.
 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички